Back to Question Center
0

Quines són les oportunitats per fer un seguiment dels enllaços d'entrada?

1 answers:

En termes generals, els enllaços entrants són qualsevol URL actiu en un lloc que no sigui el vostre portarà un usuari al lloc si el fa clic. Un perfil de backlink en el seu terme és un muntatge de totes les mencions de tot el web que apunten al vostre domini. Qualitat i rellevància per als enllaços de backnice del vostre mercat poden millorar el rànquing del vostre lloc web i portar el trànsit orientat a les vostres pàgines. A més, els enllaços de viceversa de llocs web de spam de mala qualitat que no segueixen les directrius de Google poden arrasar els vostres esforços d'optimització del motor de cerca i provocar una disminució de classificació.

Segons el recentment establert filtre de Google Penguin, tots els enllaços de retorn de baixa qualitat que provenen de llocs web no desitjats han de ser devaluats, i els llocs web que es dediquen a aquesta activitat fraudulenta han de ser penalitzats. Google desvalora només els enllaços de nou que provenen de llocs spammy, de baixa qualitat, concordança exacta amb el text de l'àncora, els enllaços de comentaris de blocs o les granges d'enllaç.

how to track backlinks

Llocs per trobar enllaços d'entrada de qualitat

Les opcions gratuïtes solen proporcionar als propietaris del lloc les següents dades: llista d'URL de backlink, text d'ancoratge d'aquests enllaços d'entrada i la seva puntuació d'autoritat.

No obstant això, si esteu preparat per pagar eines d'anàlisi d'enllaços, us proporcionarà els següents serveis a més de les mètriques anteriors: informes complexos i detallats, seguiment constant de backlinks, enriquiment del perfil de backlink, avaries del text de l'àncora que assenyalen diverses pàgines al vostre lloc, notificacions sobre possibles enllaços externs dolents, multitud de mètriques d'autoritat addicionals, etc.

Hi ha molts serveis de construcció d'enllaços que ofereixen als seus clients un període de prova gratuït (f. e. Semalt company digital). Us dóna l'oportunitat de comprovar la qualitat dels seus serveis i decidir si val la pena o no. Podeu seleccionar serveis que satisfacin les necessitats i el pressupost de la vostra empresa. Els serveis de construcció de vincle més pagats poden oferir-vos moltes mètriques valuoses i simplificar un procés per obtenir un suc de l'enllaç de qualitat al vostre domini.

Eines que us ajudaran a fer un seguiment dels enllaços d'entrada

Backlink Profile Checker

Aquesta eina proporciona serveis gratuïts i pagats. Un servei gratuït no triga gaire a mostrar els enllaços d'entrada. Comprovarà els seus primers mil backlinks. Si necessiteu una investigació més àmplia, haureu de buscar una altra manera de veure tots els vostres enllaços d'entrada. Aquest servei us proporcionarà un informe preliminar que inclourà l'URL de la pàgina on es col·loca un enllaç backloc al vostre lloc, el text d'ancoratge de l'enllaç, altres mètriques significatives (PageRank i OBL). La funció "Totes les vistes d'enllaç externs" us mostrarà tots els llocs que assenyalen el vostre domini o contingut. A més, podeu consultar els llocs on es va esmentar la vostra marca.

track backlinks

Semalt Auto SEO

Aquesta eina també proporciona als clients programes de prova. Per exemple, el primer mes dels serveis de creació d'enllaços costarà $ 0,99. Durant aquest mes de prova, rebeu l'oportunitat de seleccionar paraules clau rellevants per a la promoció de SEO, iniciar campanya de creació de vincles i obtenir assistència tècnica. Si voleu obtenir més, hauríeu de pagar 99 dòlars dels mesos següents. Per aquests diners obtindreu una àmplia gamma de serveis que inclouen:

  • Optimització i extensió de llistes de paraules clau per a un creixement més ràpid del trànsit orgànic;
  • Actualització de la campanya de creació d'enllaços basada en els resultats aconseguits i la llista de termes de cerca millorada;
  • Implementació de recomanacions dels informes i correcció de tots els errors existents en un lloc web Source .
December 22, 2017