Back to Question Center
0

Em pot donar una guia per a principiants com crear enllaços d'entrada per a SEO?

1 answers:

Tenint en compte aquesta pregunta freqüent: com crear enllaços d'entrada per a SEO, no hi ha cap guia universal per als principiants. Tot el que necessites aquí és ser persistent i pacient. De fet, la manca d'aquestes dues qualitats és probablement la pitjor embranzida que sovint s'enfronten per webmasters massa frescos i propietaris d'empreses novells en línia. Avancem: l'optimització del motor de cerca és un procés a llarg termini i en curs. Per descomptat, de vegades podeu gaudir d'un bon avanç per a les posicions de cerca del vostre lloc web a les SERP de Google, pràcticament en molt poc temps, atès que està classificat en una indústria no competitiva. Per tant, hi ha exemples massa rars que es converteixin en una regla o tendència general. No obstant això, durant la majoria dels meus casos quotidians sobre com crear enllaços d'entrada per a SEO, he utilitzat els següents mètodes: fer una recerca del lloc web apropiada, aconseguir-ho tot ben organitzat, trobar una difusió adequada amb un campament ben dissenyat, escriure contingut que ofereixi valor i mantenir relacions. Així que, a continuació, vaig a revisar breument cada esquema.

how to build backlinks for seo

Com crear enllaços d'entrada per a SEO

Realització d'una recerca web adequada

Abans de res, us necessitarà per gestionar una investigació competitiva adequada. Vull dir que utilitzant eines en línia com Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) o SEO Toolkit per Ahrefs, hauríeu de passar algun temps per obtenir una imatge completa de cada pas futur de la vostra estratègia global de construcció d'enllaços.No sabeu com crear enllaços d'entrada per a SEO? O sentint la falta de certesa per començar millor? No cal preocupar-se: realitzeu una recerca exhaustiva per als llocs web d'alguns competidors propers al vostre nínxol i comenceu a comprendre els fruits secs des dels seus inicis i obtén el suport amb una valuosa visió pràctica.

Aconseguir tot ben organitzat

Una vegada completada la investigació competitiva, ha d'estar preparat per configurar una llista de referències i persones reals implicades en les publicacions més exitoses per a Els enllaços d'entrada més forts (em refereixo a aquells amb la més alta Pagerank i Domain Authority). Simplement feu un full de càlcul o qualsevol esborrany de text per escriure i deseu les dades següents: nom del reporter, correu electrònic, autoritat de domini. A continuació, hauríem de trobar la difusió adequada, de fet, és la cosa més difícil d'afrontar a l'hora d'aprendre a crear enllaços d'entrada per a SEO.

Trobar la difusió adequada

Comença a buscar l'extensió adequada al peu de pàgina del lloc web (i. e. , "Contacte" o "sobre" seccions de la pàgina). Si no podeu trobar una adreça electrònica genèrica directament al lloc web, no queda res més que continuar buscant a qualsevol lloc de les xarxes socials, com ara Twitter, Facebook, LinkedIn o qualsevol altra plataforma relacionada.Sí, és un treball molt desalentador i que consumeix molt de temps, però la tasca no és tan difícil com pot semblar a curt termini.

backlinks for seo

Crafting a Pinch

No espereu invertir algun temps en investigar sobre l'autor o l'influent de la indústria.Eviteu utilitzar qualsevol programari automatitzat per generar innombrables quantitats de pinces sense un to personal. Tot el que necessites aquí és fer que les coses es personalitzin: és un veritable canviador de jocs per prevenir aquells fracassos miserables i massa freqüents de la cobertura activa.

Escriure contingut que ofereix valor i manteniment de relacions

Una vegada que heu escoltat que el contingut es vol, ja és un gran guany. Tingueu en compte, però, que es tracta d'un esforç de benefici mutu. No us oblideu d'escriure el vostre contingut perfectament adaptat i purament valuós. Una vegada que s'hagi publicat la vostra primera publicació, assegureu-vos d'establir una relació permanent: sempre podeu contribuir amb més articles al mateix lloc web. El viatge ja ha començat, ja que hauria de continuar treballant per forjar noves relacions, compartir coneixements professionals i obtenir una exposició més àmplia, per rebre un major flux de trànsit de referència després de tot Source .

December 22, 2017