Back to Question Center
0

Com vau tenir èxit a crear enllaços d'entrada al vostre lloc web de la manera natural?

1 answers:

Per descomptat, no està clar que la creació d'enllaços d'entrada al vostre lloc web és un dels elements clau per a l'èxit de l'optimització de motor de cerca. També s'entén que hi ha un munt de mètodes diferents per executar una estratègia de construcció d'enllaços adequada. Però, què significa construir enllaços d'entrada al vostre lloc web de la manera natural? Bé, això depèn. Pel que fa a mi, crec que el meu recent intent de donar forma a un perfil d'enllaç natural va tenir bastant èxit. Així que, deixem clar: crear enllaços d'entrada és naturalment un "joc net", sense fer trampa ni infringir les principals directrius per a administradors web de Google. I vaig a fer un breu repàs a les pràctiques "no naturals" més severes i perilloses de la construcció d'enllaços (hauries d'evitar-les a tota costa!). Espero que els trobeu raonable a l'hora de crear enllaços d'entrada al vostre lloc web, la millor manera possible.

building backlinks to your website

Eviteu crear enllaços d'entrada al vostre lloc web amb:

Intercanvis d'enllaços i rodes

Els intercanvis d'enllaços es troben entre pràctiques de construcció d'enllaços més prometedores, però, encara s'hauria d'evitar: en primer lloc. I hi ha infinitat de plataformes web i diferents ofertes de programari en línia per fer un acord amb enllaços de bescanvi. Per descomptat, l'intercanvi amb alguns enllaços d'entrada amb els vostres companys de bloggers pot ser una idea genial. No obstant això, tractar els enllaços de bescanvi en els intercanvis d'enllaços, així com les rodes d'enllaç (a. k. a. esquemes de piràmide de la construcció d'enllaços) condueix més sovint a una càrrega excessiva excessiva amb massa enllaços de retorn de baixa qualitat, que apareixien gairebé en cap moment. Significa que sol · licitar intercanvis d'enllaços o rodes en realitat és un malbaratament de temps i diners.

A més, fer-ho de manera coherent és probablement la millor manera d'obtenir una atenció negativa greu dels principals motors de cerca com ara Google. I això no vol dir res més que una pena de classificació severa en el vostre lloc web o bloc. És per això que l'intercanvi d'enllaços no és definitivament la forma natural de crear enllaços d'entrada al vostre lloc web, oi?

Fonts irrelevants

Els llocs web o blocs de nínxols irrellevants són una altra cosa que mai s'hauria d'utilitzar per crear enllaços d'entrada de la manera natural. De fet, si s'oblida de generar massa enllaços d'entrada amb fonts de tercers que no tenen res a veure amb el tema principal o l'àmbit de la indústria, aquests enllaços us donaran almenys un pes molt baix (si no zero) al vostre PageRank. O, en el pitjor dels casos, també pot ser penalitzat per Google considerant activitats com definitivament complicades i manipuladores.

link building seo

Pagaments i altres llocs sospitosos

La política oficial del gegant de cerca del món mostra un missatge clar: comprar o vendre enllaços d'entrada directament seria inacceptable en qualsevol circumstància. Això es refereix als enllaços de pagament: en cas que Google detecti un esquema comercial amb perfils d'enllaços de construcció, portarà el martell a tots els costats de l'acord.Tot i que els enllaços de retorn pagats sovint semblen totalment de qualitat i naturals i de qualitat, el risc és massa gran.

Entre la resta de llocs sospitosos que mai no farem per crear enllaços d'entrada al vostre lloc web de la manera natural, us recomano que deixeu de banda els directors d'articles de baix nivell i les granges d'enllaç. Sí, fa uns dos anys solia ser molt avantatjós per generar enllaços econòmics amb molta facilitat: he d'admetre aquest fet. Però ara, aquests esquemes ja no funcionen, és clar, tret que realment vulgueu guanyar-vos una multa ràpida i sovint irreversible Source .

December 22, 2017