Back to Question Center
0

Em pot ajudar amb la millor estratègia de SEO als millors enllaços d'entrada el 2016?

1 answers:

Quin és l'enfocament correcte dels millors enllaços d'entrada el 2016, sobretot des del punt de vista de SEO? Crec que actualment, la millor manera d'aconseguir una construcció de vincle eficient és actuar de manera discreta per mantenir-ho tot ben arrelat i totalment controlable. Molts SEO i experts administradors creuen que tenir revisions recurrents per excloure totes les estratègies de creació d'enllaços obsolets i vinculars seria la clau per a la conducció de SEO de la millor manera possible amb enllaços d'entrada el 2016. Vull dir que no hi ha cap estratègia universal en l'optimització de motor de cerca amb resultats 100% garantits i previsibles de manera que es pugui esperar raonablement per a les posicions de la vostra posició de cerca a llarg termini.

Eviteu errors comuns

Bé, l'únic que podem fer-ho hauria d'admetre és deixar d'utilitzar qualsevol mètode no provat i que no sigui totalment fiable de la construcció d'enllaços. Vull dir que sempre heu de pensar dos cops abans d'aplicar fins i tot a tots els trucs de moda recentment emergits de SEO, per molt que prometin que puguin mirar a primera vista. Per tant, és millor oblidar-se d'aquestes "innovacions", per descomptat, tret que actuï de manera proactiva i que ja tingui una comprensió clara, exactament el que farà i amb quin propòsit particular. No obstant això, crec que pràcticament qualsevol persona pot gaudir d'un resultat provat en la construcció d'un fort perfil d'enllaç per al lloc web o bloc. Vull dir que hi ha diverses formes de vella escola i provades per l'ús dels millors enllaços d'entrada el 2016, fins i tot sense contractar un equip de SEO veritablement experimentats o aptes per a webmasters que circulen en la indústria durant anys. A continuació, tindré una breu descripció de les meves pràctiques destacades i una visió clara on començar a crear vincles de qualitat per millorar el vostre SEO a escala.

Classifiqueu el vostre perfil d'enllaç

Prenguem-lo per fet - tots els enllaços entrants es poden dividir en "dues" capes. En poques paraules, tot generalment depèn de les seves fonts i el moment més adequat per començar a construir sense sospitar des del punt de vista dels principals motors de cerca com Google. Assegureu-vos de les traves i penes més freqüents que de sobte pot deixar caure el rànquing, gairebé en molt poc temps. Per estar al costat segur, haureu de seguir el bon camí de les accions des del principi. D'aquesta manera, recomano categoritzar les oportunitats de creació d'enllaços, de la següent manera:

Nivell 1 Enllaços

  1. Articles destacats sobre Wiki.
  2. Presentacions del directori local.
  3. Llistats d'empreses relacionats amb la indústria.
  4. Directori d'articles destacat per enllaçar al vostre lloc web o bloc (us recomano els següents per intentar-ho abans i abans: Ezinearticles. com, GoArticles. com o base d'articles. com).

Nivell 2 Enllaços

  1. Creació de presència de mitjans socials amb perfils empresarials de llançament a les plataformes més concorregudes com Facebook, Twitter, LinkedIn. (Suggeriment: podeu provar d'utilitzar FanPageRobot, una eina pràctica per publicar els vostres enllaços a les xarxes socials populars d'una manera gairebé autodirigida.
  2. Publicació de blocs convidats per obtenir un enllaç backlink a canvi).
  3. Comenteu sobre blocs rellevants per al nínxol.
  4. Participar en debats calents sobre blogs, fòrums i llocs web relacionats amb la indústria per a preguntes i respostes. (Consell: abans de res, recomano provar enllaços d'entrada de respostes Quora i LinkedIn).
  5. La comercialització de video a YouTube del segon lloc web del món mai no s'hauria de subestimar mai. No dubteu a posar en marxa el vostre canal de vídeo i executar un màrqueting en línia extremadament eficient amb la promoció de marca, d'acord amb l'obtenció de molts vincles valuosos alhora. (Suggeriment: podeu tenir un parell d'enllaços creats instantàniament, només omplint les seccions principals del vostre perfil disponibles per deixar caure enllaços d'entrada amb el vostre lloc web o bloc de manera predeterminada) Source .
December 22, 2017