Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'obtenir més backlinks de qualitat i orgànics al meu lloc web de EDU?

1 answers:

Els enllaços d'entrada de EDU són aquells que es van obtenir en fonts web amb extensió EDU. Es basen en l'estratègia d'enllaç net i es distingeixen pel seu valor i confiança. EDU és TLD restringit, i les organitzacions han de ser una institució acadèmica postsecundària acreditada per postular-la. A la major quantitat de propietaris de llocs web,. edu i. Els backlinks de govern serveixen com a dominis de qualitat d'alta prioritat. Tanmateix, en la indústria d'optimització de motors de cerca, els enllaços d'aquests dominis signifiquen molt més. Tot i que molts webmasters encara discuteixen el fet que Google té una actitud especial per a l'edu. enllaços de backlink del lloc, podem afirmar amb seguretat que els llocs web. Els dominis edu tenen qualitat, confiança i autoritat, tot cercador d'enllaços està buscant.

edu backlinks

No obstant això, l'aterratge. Els enllaços d'entrada de l'edu sense referir-se a tècniques de spam fraudulents o restaurar-se als perfils del fòrum poden ser bastant difícils. En aquest article, trobareu algunes estratègies d'acció que podeu utilitzar per obtenir. edu backlinks.

Com. Els enllaços d'edició d'edu poden contribuir amb l'optimització del motor de cerca?

Abans de començar a parlar sobre maneres d'aconseguir. edu backlinks a un lloc web, hem d'aprofundir en el valor i el poder. Els enllaços d'entrada d'edu tenen.

Probablement hàgiu escoltat que els administradors web teoritzen que Google valora. edu backlinks merament perquè provenen. Dominis edu. No obstant això, pot ser una prova de la seva autoritat. Alguns representants del motor de cerca afirmen que. Els dominis d'edu tampoc no obtenen credibilitat addicionalment de Google. Per això, sembla inútil treballar dur per obtenir enllaços d'entrada d'aquests dominis. La millor variant és crear contingut convincent i basat en la recerca que serà compartit entre els usuaris de manera orgànica.

En realitat, el valor real i l'autoritat a. Els enllaços d'entrada de l'edu provenen de la mateixa font que qualsevol altre lloc de bona reputació a la web. Google valora molt aquests dominis, ja que han existit durant molt de temps i tenen molts recursos web rellevants i de qualitat que els apunten. A causa d'aquests fets, molts d'aquests llocs web són vistos com a autoritzats pels motors de cerca i això si es dóna el poder dels enllaços d'entrada de construcció dels mateixos.

Maneres de trobar. edu

Per crear aquest poderós enllaç invers, primer heu de trobar el nínxol adequat i rellevant per al vostre mercat.Dominis edu. La llista dels dominis que obtindreu depèn de les pràctiques de creació d'enllaços que utilitzeu. En la fase inicial, podeu implementar modificadors de cerca avançats per configurar una llista bàsica de llocs de destinació. Per exemple, l'aplicació d'un modificador particular com ara "lloc:. edu "us proporcionarà resultats de cerca més rellevants. A més, podeu utilitzar aquests modificadors per obtenir una resposta encara més precisa a la vostra consulta, trobant objectius per al vostre nínxol. Val la pena assenyalar aquest edifici. edu, heu de pensar en la rellevància i el valor del vostre públic objectiu. Heu de centrar-vos en llocs concrets que tinguin sentit i afegeixin valor al vostre domini. Seguint aquestes pautes, obtindreu enllaços de retrocessió veritablement potents.

backlinks

Tàctiques que podeu utilitzar per obtenir-ne un poderós. edu backlinks

  • Creació d'enllaços locals

La manera més senzilla i senzilla d'aconseguir enllaços de seguretat de qualitat és començar amb la recerca local. Si el lloc que està construint enllaços és local, pot començar a intentar posar-se en contacte amb empreses educatives locals, escoles, etc.Al realitzar aquesta investigació, presti atenció a aquestes seccions en llocs web locals com "Recursos locals" i "Empreses locals". "És la vostra oportunitat de ser inclòs en els seus llistats.

  • Entesos amb programes de descompte

Una altra manera eficient d'obtenir la qualitat. Els enllaços d'entrada d'edu són oferir descomptes per proporcionar a les universitats i escoles el vostre personal amb un preu especial de descompte. Atès que Google penalitza els que realitzen activitats d'adquisició d'enllaços, no hauríeu d'intercanviar descomptes per als enllaços. En lloc d'això, podeu establir relacions mútuament beneficioses amb els representants de l'escola i la universitat, i és probable que us puguin enllaçar amb el vostre lloc Source .

December 22, 2017