Back to Question Center
0

Quins són els bons enllaços d'entrada de SEO?

1 answers:

El negoci immobiliari és un àmbit en línia altament competitiu, on només les agències més importants amb una excel·lent reputació tenen l'oportunitat de classificar-se en SERP. No obstant això, els agents immobiliaris individuals també poden lluitar pel lideratge. Per superar els majors competidors de nínxols del mercat, heu de crear el vostre lloc amb un usuari en ment i optimitzar-lo d'acord amb les regles del motor de cerca. L'element bàsic d'una campanya d'optimització resultant és la creació d'enllaços. L'edifici de vincles és un procés de creació d'enllaços entrants de les fonts web relacionades amb el nínxol autoritari. És una part del procediment d'optimització fora de lloc que cal fer després de la millora dels elements al lloc. Els enllaços d'entrada ajuden a créixer el trànsit del lloc web ia augmentar l'autoritat de la marca. No obstant això, com he esmentat anteriorment, ser líder en el mercat immobiliari requereix molt temps i inversions. Per això, cal que estigueu preparats perquè un procés d'adquisició de vincles entrants de qualitat serà dur i consumidor. A més, heu de conèixer les fonts on podeu obtenir bons enllaços d'entrada per a SEO. En aquest article, comentarem fonts de backlink de SEO immobiliàries que poden simplificar la campanya de creació d'enllaços i contribuir amb els vostres esforços de SEO.

Fonts amb bons vincle de retrovisions per al sector immobiliari SEO

Els enllaços de cerca SEO que genera és un procés d'obtenció d'enllaços al vostre lloc web des d'altres llocs rellevants. El mercat digital serveix com un important concurs de popularitat antiga on els participants amb major nombre de vots (enllaços d'entrada) obtenen les posicions més altes. Tot el model de negoci de Google es basa en oferir als investigadors la informació més rellevant i de qualitat. L'única manera d'assumir la popularitat del contingut és comptar tot el trànsit entrant que generi aquest contingut i el nombre d'accions i enllaços que mereix. Per exemple, la xarxa social popular Facebook té més de 32,348,008,110 enllaços d'entrada. És un líder absolut en SERP pel nombre de consultes, ja que molts usuaris voten per ell com per una font web autoritzada.

No obstant això, en realitat, quan es tracta de fonts web més populars i menys esteses, l'adquisició d'enllaços d'entrada pot ser un problema. A més, no tots els enllaços d'entrada es creen iguals, i alguns d'ells poden portar el vostre lloc web immobiliari més negatiu que els senyals positius. Google és molt intel·ligent i simplement pot distingir els enllaços entrants i autoritzats. Els robots de Google analitzen no només la rellevància del contingut on es col·loquen els enllaços, sinó també la reputació d'un lloc web del que vénen.


És per això que en aquest article parlaré només de fonts web autoritzades on podeu obtenir enllaços de seguretat de qualitat al vostre lloc immobiliari.

  • Enllaços entrants dels vostres socis comercials estratègics

La part essencial d'aquesta estratègia es basa a proporcionar una quantitat insòlita de valor per endavant a la altres propietaris d'empreses. Per exemple, podeu proporcionar valor a les persones a la vostra llista de correu electrònic donant-los cupons als establiments locals amb els quals heu associat. Una part de l'intercanvi entre la vostra empresa hauria d'incloure un enllaç backlink al vostre lloc immobiliari. En fer-ho, estableixi relacions mútuament beneficioses amb els seus socis i obtingui suc de l'enllaç de qualitat al vostre lloc. Els vostres socis comercials fins i tot poden incloure una paraula clau en un enllaç provinent d'un lloc basat en la vostra comunitat. Contribuirà significativament al vostre lloc web de SEO.

  • Proporciona testimonis a un enllaç SEO

Una recerca senzilla de motors de cerca us donarà una llista de llocs web que tenen testimonis sobre ells. la vostra indústria. La majoria d'aquests recursos web es vinculen a la persona que va deixar la revisió. Si encara no teniu cap pàgina com aquesta, suggeriu crear-ne una i demanar-li que deixin les seves opinions allí. Us ajudarà a obtenir enllaços de retrocessió més rellevants i augmentar la vostra autoritat a ulls de Google Source .

December 22, 2017