Back to Question Center
0

Em podeu ajudar a comprendre els principals beneficis dels llocs web de relacions públiques més altes per als enllaços d'entrada?

1 answers:

Per descomptat, si voleu gaudir d'un progrés real i mesurable en SEO, és essencial construir un perfil d'enllaç de qualitat al vostre lloc web o bloc. Actualment, hi ha tres factors principals que fan que el perfil "ideal" dels enllaços d'entrada -la seva rellevància, pluralitat i qualitat-. Pel que sembla, tots els enllaços de qualitat es construeixen de forma natural i provenen de només fonts confiables amb alt PageRank, autoritat de domini, autoritat de la pàgina, etc.Però vol dir que heu d'escollir només llocs web de relacions públiques d'alt nivell per als enllaços d'entrada?

Crec que no, no ho fa. Per la qual? Només perquè les coses reals són una mica més complexes. Vull dir que tenir el màxim nombre de llocs web de relacions públiques més altes per als enllaços d'entrada com sigui possible mai li permetrà arribar a qualsevol lloc. De debò, podem obtenir fàcilment un nou enllaç backlink PR9 o potser fins i tot PR10, per exemple, de WordPress. Tot es pot completar en qüestió de minuts, i ja heu acabat. Així doncs, aquest enllaç backlash seria el beneficiari, com creieu? De fet, res valida un enllaç backloc nou. Vull dir que cada enllaç invertit separat seria pràcticament nul i sense efecte, a menys que es converteixi en una part orgànica d'un perfil d'enllaç ben diversificat.Per això, recomano apostar per una pluralitat per crear enllaços amb molts pols de llocs separats, que haurien de tenir una diversitat de mètriques diferents, per descomptat incloent les seves puntuacions desiguals de PageRank.

No obstant això, encara és molt important tenir un nombre suficient de llocs web de relacions públiques elevades per als enllaços d'entrada. El cas és que els principals motors de cerca com Google mateix utilitzen un conjunt de tres factors principals (i. e. , rellevància, diversitat i qualitat, en part contribuïts amb la propietat de relacions públiques) per determinar el pes real i la validesa de cada enllaç invers al perfil del vostre lloc web. Tingueu en compte els següents avantatges principals de l'ús de llocs web de gran rellevància per als enllaços d'entrada. Tanmateix, tingueu en compte que només podreu gaudir-los si teniu un contingut d'alta qualitat i purament rellevant.

Beneficis principals d'enllaços d'alta relació PR:

  • Una imatge bastant autoritzada del vostre lloc web o bloc, des del punt de vista dels principals cercadors com Google en si, així com Yahoo i Bing.
  • Trànsit potencialment més significatiu a les vostres pàgines web, per descomptat, atès que el contingut d'alta qualitat i purament rellevant és suficient per atreure un cert interès dels usuaris reals al final de fer una visita al vostre lloc web o al vostre bloc.
  • L'autoritat i la confiança més estrictes de les altres fonts autoritzades que enllacen a fonts web amb alt PageRank seran reconegudes per Google com un important rànquing positiu, per tant, fan que el vostre lloc web o bloc vagi premiant-se amb un lloc més alt en el rànquing SERPs.
  • La posició en el rànquing d'altes posicions dóna un bon potencial per a la bomba d'un trànsit web creixent, amb la qual cosa mostra la llum verda a una exposició més àmplia en la cerca en línia, alhora que converteix els vostres clients potencials en els reals, a majors vendes a escala.
  • Creeu una millor consciència pública, millorant habitualment la vostra presència en línia i contribuint a un nom comercial més famós del vostre negoci Source .
December 22, 2017