Back to Question Center
0

Com augmentar el nombre d'enllaços externs?

1 answers:

Els enllaços d'entrada segueixen sent els principals indicadors de qualitat, rellevància i autoritat d'origen web. Mostren a Google si ha de classificar aquest lloc web a la part superior o no. Els enllaços externs d'alta qualitat afecten directament el vostre lloc als resultats de la cerca. No obstant això, no és fàcil obtenir el suc d'enllaços d'alta pàgina web de relacions públiques si sou relativament nou en un mercat digital. Per a les fonts web establertes petites o recentment establertes, la creació d'enllaços d'entrada pot semblar bastant delicada, mentre que totes les formes anomenades "fàcils i instantanis" van contra les directrius de Google i poden provocar la caiguda de les classificacions. A més, si crea enllaços d'una manera que sembla sospitosa per als motors de cerca, corre el risc de rebre sancions de Google.

number of backlinks

Avui, parlarem sobre el paper de la quantitat de backlinks en una promoció de negocis en línia i parlarem sobre algunes tècniques que podeu aconseguir amb el suc de l'enllaç més orientat.

Per què necessiteu enllaços d'entrada?

En termes generals, un enllaç de backlink és quan un altre enllaç de la web enllaç al vostre bloc. Si aquest lloc web posseeix algun valor per als usuaris i considerat autoritari pels motors de cerca, els enllaços obtinguts aportaran al trànsit de qualitat del vostre lloc web. Tanmateix, si col·loqueu un enllaç a spammy, font recentment penalitzada, la vostra possibilitat d'obtenir un suc de l'enllaç és extremadament baixa. Els enllaços de més qualitat apunten al vostre lloc, més autoritat obtindreu el domini dels motors de cerca.

Hauríeu de ser conscients dels diferents propòsits dels enllaços externs, ja que obtindreu resultats diferents de cada tipus de enllaç invers. Els enllaços són diferents en funció d'un fet que sigui el que es vincula o que estigui enllaçat.

Llavors, anem a enumerar alguns avantatges que ofereixen enllaços d'entrada als nostres llocs web:

  • Els enllaços d'entrada envien trànsit al vostre lloc

creant una campanya de creació d'enllaços de qualitat, obtingueu el trànsit d'altres fonts web com a usuaris que llegeixen una publicació amb el vostre enllaç, feu-hi clic per obtenir més informació.

  • Backlinks porten autoritat al vostre lloc

Un enllaç backlink funciona com a vot d'altres bloggers i explica als motors de cerca sobre l'excel·lent reputació i autoritat de el teu domini. Funciona perfectament com la millora de la vostra marca.

  • S'adverteix altres propietaris d'un lloc web

Quan posis un enllaç al vostre lloc que fa referència a un altre domini, un propietari d'aquest lloc notarà aquesta informació a través del seu programari analític (f. e. Semalt Web Analyzer o Google Analytics). És una oportunitat perfecta perquè obtingueu un altre lloc web relacionat amb el nínxol per adonar-vos del vostre domini i establir bones relacions comercials amb vosaltres.

backlinks to your site

Com augmentar el nombre de backlinks?

  • Produeix alguna cosa única

Per obtenir enllaços d'entrada orgànicament, heu de produir contingut únic i atractiu. Tanmateix, tots els propietaris de llocs web intel·ligents creen contingut de qualitat, i es pot perdre entre altres articles. Podeu provar d'apropar-vos a les vostres paraules clau d'alt volum amb el contingut que és lleugerament diferent de la resta. Si podeu proporcionar un públic nou al vostre públic objectiu amb alguna cosa nova, els usuaris més probables ho compartiran i els altres bloggers tindran curiositat per la vostra marca.

  • Enllaçar als bloggers

Vincular-los a altres bloggers és una excel·lent oportunitat per obtenir més enllaços d'entrada a si mateix, ja que accedeix al radar de aquests blocs. Quan enllacis amb altres persones, és probable que obtingueu accions, enllaços i promocions orgàniques Source .

December 22, 2017