Back to Question Center
0

Pot mostrar-me qualsevol forma pràctica de crear un enllaç backlink amb els llocs web de EDU?

1 answers:

No hi ha cap necessitat de dir que fins i tot un únic enllaç backlink al lloc web de EDU podria ser més valuós per al vostre lloc web o bloc, en comptes d'un paquet de normals amb una alta puntuació de PageRank. Malauradament, relacionar-se amb les fonts educatives no és tan fàcil com penseu. Però tinc diversos mètodes de treball per completar la tasca: a través de la producció de contingut educatiu de qualitat per aconseguir aquest backlink merescut del domini dot EDU. I a continuació revisaré pas a pas aquest esquema.

Producció de continguts educatius de qualitat

  1. Podeu obtenir un enllaç backlink del lloc web de EDU: desenvolupar bones relacions, per exemple amb les universitats o col·legis, per oferiu-los un tros de contingut de so per a això. Tanmateix, tingueu en compte que serà una tasca que requereix molt de temps per a que la faci per si mateixa. Per això, abans de res, haureu de pensar bé si podeu escriure un contingut educatiu d'alta qualitat o bé comprometre la tasca amb escriptors professionals, ja sigui externalitzant-lo a professionals qualificats o considerant contractar un venedor de contingut totalment qualificat.
  1. Per descomptat, hi ha altres maneres opcionals que probablement trigaran una mica menys de temps. Tanmateix, la majoria d'ells es pot interpretar fàcilment com a correu brossa, si no es fa correctament. Per tant, crec que és millor intentar obtenir un enllaç backlink del lloc web EDU amb contingut de qualitat de totes maneres.
  1. Establiu el focus en la creació d'un article d'alta qualitat i únic que seria molt atractiu per al públic objectiu: aquesta vegada és més probable que tracteu amb els estudiants universitaris, tutors o personal membres a càrrec. Si ho feu, recordeu que hauria de proporcionar un contingut expert que es pugui utilitzar amb fins educatius, que requerirà que realitzi una investigació en profunditat o almenys un conjunt de valuoses habilitats de vida.

És el moment de baixar al negoci i començar la difusió. Hi ha diverses maneres pràctiques de desenvolupar bones relacions amb les persones adequades. Aquí és com podeu atraure-los per publicar el contingut d'un expert i tornar-lo a enllaçar al vostre lloc web o bloc:

Crea un projecte

En primer lloc, us recomano considerar un projecte que es desenvolupi de manera mútuament beneficiosa, per exemple, en cooperació amb els professors universitaris o universitaris. Tot el que necessiteu aquí és només per esbrinar quins temes serien d'interès actual i d'alt valor per a tots ells, tant educadors com locals.D'aquesta manera, tenint tot acordat per endavant, podeu començar a escriure un contingut educatiu que es publicarà al lloc web de l'aula, aprovat per a això.

Associació de beneficència

A continuació, proveu de crear una associació de beneficència: en seriós, hi ha moltes universitats sempre disposades i disposades a publicar per als seus patrocinadors. Tot el que necessiteu aquí és oferir un tracte mútuament beneficiós: assegureu-vos que el vostre contingut s'adreça als temes adequats, com ara la vostra associació en curs, o qualsevol altra discussió sobre assumptes universitaris que necessiti una atenció pública àmplia.

Comunitat Universitària de Blogging

També podeu posar-vos en contacte amb els principals bloggers universitaris i simplement suggerir que publiqueu els blocs de convidats a les seves pàgines educatives per obtenir un enllaç backlink del domini EDU de punts. Simplement, pensa en com els podeu fer feliços de publicar el vostre contingut: consideri la possibilitat de desenvolupar una experiència professional, assessorament en cercadors, contactes de postgrau o casos d'èxit, etc.

Per a la conclusió

Seguiu el seguiment de tots els enllaços de backlink recents als llocs web de EDU una vegada que es posi en marxa. Al mateix temps, us recomano "fer ping" la font de cada enllaç creat recentment mitjançant pingmyurl. Com o qualsevol altra eina en línia similar. Si ho feu, truqueu als robots de rastreig de cerca per fer que els vostres nous enllaços d'entrada apareguin més ràpidament, per tant, reclamar una promoció definitivament més ràpida Source .

December 22, 2017