Back to Question Center
0

Com es veuran els backlinks que faran el 2018?

1 answers:

Com els motors de cerca canvien contínuament els seus algorismes de classificació i proporcionen noves actualitzacions de classificació, molts webmasters es pregunten si necessiten invertir en la construcció de backlinks dofollow, o no. A la llum de les últimes actualitzacions de Google Penguin i Panda, els propietaris de llocs web tenen alguns dubtes sobre el poder de fer enllaços entrants a partir de 2018. Aquest article està dissenyat per dissipar totes les idees errònies sobre la potència dels enllaços d'entrada i ensenyar-vos com crear enllaços de retorn de qualitat en aquest i en l'any entrant.

Enllaços d'entrada als ulls dels motors de cerca

Des del començament de la història dels motors de cerca, els enllaços d'entrada han estat part integrant dels seus algorismes. En primer lloc, van servir per descobrir nous continguts i calcular l'autoritat d'un document. Tanmateix, al principi, Google va avaluar només el nombre d'enllaços d'entrada sense fer cap atenció a la qualitat de les fonts d'origen. Com més referències hagi obtingut una font web, major serà la seva autoritat a ulls dels cercadors. Actualment, els enllaços d'entrada s'utilitzen per descobrir el contingut nou o actualitzat, així com per a la priorització del rastreig.

Per evitar que totes les activitats relacionades amb el correu brossa i les regles del motor de cerca infringeixin, Google ha establert que les Guies per a administradors web incloïen les millors pràctiques de creació d'enllaços. Aquestes regles no han canviat molt en el temps. Tot i així, qualsevol activitat webmasters destinada a manipular el rànquing del lloc es mereix ser castigada amb Google amb sancions severes.

Amb una evolució de l'optimització del motor de cerca, cada vegada més empreses buscaven diferents maneres d'obtenir enllaços d'entrada. Webmasters va tractar de trobar guanys curts per obtenir posicions més altes a Google SERP. Com a conseqüència, els llocs web que no es mereixien ser superiors van obtenir posicions de Google TOP mitjançant la participació de violacions de les Guies web de Google. Va llançar una campanya de venda i compra d'enllaços massius en un mercat digital. Com a resultat, la indústria d'optimització de motors de cerca ha trencat algunes tècniques de creació d'enllaços efectives, com ara publicació de convidats, comunicats de premsa, màrqueting d'articles, comentaris de blocs, publicacions de mitjans socials, publicacions de fòrums, etc.


Actualment, Google encara requereix que els backlinks siguin acreditats pel propietari del lloc o no passin PageRank.

El 2012, Google va establir el seu algoritme Penguin, segons el qual tots els enllaços de backflash spammy estaven devaluats i els llocs web que els van crear van ser castigats. El mateix any, Google va crear una eina de desautorització a la Consola de cerca de Google per permetre als propietaris de llocs web desfer-se dels seus enllaços spammy de mala qualitat en un sol clic.

Com podeu veure des del principi, el punt de vista de Google ha estat evitar evitar vincles per augmentar la classificació dels motors de cerca. Una gran quantitat d'administradors web sense experiència han interpretat erròniament aquesta política, i les penalitzacions d'enllaç resultants d'aquesta política com "Google és contra la construcció d'enllaços o la construcció d'enllaços ja no val inversions". Per ordenar les coses, Google no s'oposa als enllaços d'entrada. Al contrari, Google utilitza els enllaços d'entrada com a criteri de classificació per a qualsevol altre 200 criteris. No obstant això, Google està treballant dur per millorar l'experiència de cerca dels usuaris. És per això que Google lluita contínuament contra la classificació de les manipulacions per donar a les cerques només llocs web valuosos amb rellevància per al contingut de les seves consultes Source .

December 22, 2017