Back to Question Center
0

Quina és la correlació entre realitzar el perfil SEO i el perfil de backlinks?

1 answers:

SEO i enllaços d'entrada són coneguts com a realment indispensables i, probablement, els aspectes més desafiadors de la promoció en línia actual, tot en un. Encara que el procés de construcció d'enllaços en general es relaciona generalment amb l'optimització de motor de cerca fora de lloc, aquesta àrea ja important ha estat encara més crítica en l'actualitat: en realitat, el progrés de la classificació de cada lloc web, particularment a través dels últims anys. Vull dir que cada estratègia en SEO i enllaços d'entrada es pot canviar fàcilment a l'instant: només amb una altra actualització d'algorismes recurrents de Google (recordeu la quantitat de frustració que va portar Penguin. dret?). Tanmateix, hi ha diversos punts fonamentals tant en el maneig de SEO com en els enllaços d'entrada per mantenir-se en el bon costat i sentir-se segur, fins i tot en la realitat canviant de la realitat sobre aquest àmbit ampli i realment comprensiu de SEO.

Vull dir que hi ha diversos principis bàsics que es tradueixen a través d'aquestes regles purament volàtils del joc. I hi ha una clara correlació entre el rendiment global en SEO i el perfil de backlinks que teniu al vostre lloc web o bloc. Permeti'm donar-vos alguns punts de prova per provar-ho, així com diversos suggeriments pràctics que esperem us ajudaran a triar les estratègies adequades per a ambdós, només perquè crec que SEO i enllaços d'entrada només tenen sentit quan s'uneixen.

Tres senyals d'enllaç principal per SEO: als ulls de Google

1. El text de l'àncora és probablement el senyal més fort que podeu utilitzar per prendre la iniciativa i quedar fora de la competència.

2. L'intercanvi social no és tan decisiu, però segueix sent una propietat totalment mesurable i sovint duradora considerada pels motors de cerca.

3. La naturalesa específica del tema o el caràcter rellevant per la indústria és l'últim factor principal de SEO i enllaços d'entrada enviats directament pels usuaris en directe i estès en les comunitats interessades i els nínxols de mercat objectiu.

Imatge completa de SEO i enllaços d'entrada - Enfocaments pràctics i suggeriments

  • Produeix contingut únic i valuós que ofereix un valor real a l'usuari, i feu el vostre lloc web o bloc mereix només els millors enllaços d'entrada amb la màxima autoritat i puntuacions de PageRank. Per descomptat, és una tasca molt lenta i definitivament difícil, però per a la construcció d'enllaços de divulgació, sempre haurà d'oferir una gran proposta de valor amb els seus escrits.Després de tot, per què hauria de connectar el vostre públic objectiu al vostre lloc web o bloc? Per no dir els influents o els principals bloggers de la indústria o el nínxol més important, sempre ha de mantenir-se en el seu millor interès.
  • La publicació de convidats per obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat amb un atribut DoFollow és exactament aquest tipus d'enllaços que realment funcionen amb finalitats de SEO. A més, pot donar-vos una exposició més àmplia en la cerca en línia, ja que proporcioneu un article o publicació de blocs molt valuós que es propagui a Social Media: us generarà més accions, clients potencials, mencions, subscripcions i, per descomptat, la naturalesa més segura. enllaços d'entrada de manera gairebé autodirigida.
  • Es crearan enllaços d'entrada creats per a una millor navegació a l'estructura web del lloc o enllaçar suc (a. k. a. Distribució de relacions públiques i confiança) únicament. Vull dir aquí que aquests enllaços de retorn generats amb comentaris de blog, llistes de convidats o registres de formularis gairebé sempre són devaluats pels principals motors de cerca, per descomptat, quan es fa sense una comprensió clara. Avancem: aquest tipus d'enllaços es pot penalizar. Malauradament, molta gent encara està tractant d'incorporar de manera agressiva les seves pàgines amb tants enllaços creats per ell mateix, només per augmentar el seu SEO. De fet, tanmateix, aquests enllaços de baixa qualitat i qualsevol altra activitat d'una naturalesa definitivament manipuladora sempre es veuran espasmòdics o enganyosos des del punt de vista de Google, per tant, sol · licitar sancions severes de rang Source .
December 22, 2017