Back to Question Center
0

És possible obtenir enllaços de retorn sense definir amb la llista de l'HQ gratuïta?

1 answers:

Aquest article està dissenyat per mostrar als administradors web les maneres més fàcils de construir una alta qualitat, seguiu els enllaços d'entrada. Hi ha trucs antics, però encara hi ha obres com la màgia per a tots els propietaris de llocs web que vulguin crear una autoritat alta per fer backlinks per obtenir un trànsit més rellevant i orientat. Comencem amb una teoria bàsica sobre la construcció d'enllaços.

Quins són els enllaços d'entrada a SEO?

Els enllaços de retrocés són els enllaços que apunten al vostre lloc des d'altres fonts web a través de diferents canals. Els blocs més autoritzats s'esmenten o segueixen l'URL del vostre lloc, més qualitat donarà al vostre lloc. Els enllaços d'entrada serveixen com un factor de rànquing de SEO del qual podeu classificar el vostre terme de cerca orientat ràpidament si creeu enllaços d'entrada alts o almenys de qualitat mitjana. Els enllaços entrants tenen dues subcategories: enllaços de retrocessió i seguiment no seguit. És important entendre la diferència entre aquestes dues categories per construir una campanya guanyadora de vincles.

  • Endavant enllaços d'entrada

Els enllaços posteriors segueixen sent els que donen l'enllaç de l'URL del lloc amb una etiqueta particular, f. e. (rel = "dofollow") o amb el simple enllaç significa també un enllaç backlash. Aquest tipus d'enllaços d'entrada té cert valor per a una font web enllaçada que transfereix tot el trànsit que arriba a pàgines web.

  • Nofollow backlinks

Nofollow backlinks són els que donen el vostre enllaç de l'URL d'origen web amb l'etiqueta no següent, f. e. (rel = "no-follow"). És important inserir la etiqueta rel, si no voleu seguir un enllaç d'algú.

Ara, quan sàpigues la diferència dels enllaços dofollow i nofollow, és hora de debatre sobre les millors oportunitats per crear una llista de backlinks dofollow.

Maneres de crear una llista de backlinks de dofollow

Hi ha maneres pràctiques i gratuïtes de fer paquets d'enllaços entrants i millorar el rang de pàgina del vostre lloc.

  • Facebook

És un mètode eficient de crear enllaços que no podeu ignorar. Facebook és un lloc PR9 (gairebé el més alt) que pot ajudar al vostre lloc a obtenir més autoritat de Google.

Per obtenir enllaços d'entrada a Facebook, heu d'afegir HTML estàtic a una pàgina. Ajuda a crear pancines de costum personalitzat. En fer-ho, s'obrirà una pestanya de pàgina on heu de seleccionar la vostra pàgina de Facebook. Després d'això, haurà de fer clic a la pestanya Configuració i redirigir l'aplicació HTML estàtica seguint l'índex. secció html. Aquí heu d'afegir codi HTML, inserint-hi l'URL rellevant del vostre lloc. Per finalitzar aquest procés, heu de fer clic al botó Desa i publica. Així doncs, ara teniu un enllaç backlink adequat d'una de les plataformes de mitjans socials més populars.

  • YouTube

Com a regla general, YouTube proporciona enllaços de retorn no segueixen. Tanmateix, encara hi ha alguns casos que us ajudaran a arribar a la vostra llista de backlinks de seguiment amb un enllaç d'entrada PR més elevat. Heu de trobar alguns vídeos de YouTube classificats més alts que estiguin relacionats amb el contingut del vostre lloc web i, a continuació, feu els vostres enllaços en els comentaris que hi són Source .

December 22, 2017