Back to Question Center
0

Com puc crear enllaços d'entrada per a llocs web sense haver de pagar?

1 answers:

Si voleu crear enllaços d'entrada per a un lloc web en comptes d'obtenir ràpidament alguns pagats, potser ja ha pres una decisió ben formada. Avancem: sol · licitar l'intercanvi d'enllaços pot semblar un esforç molt prometedor. De fet, però, hi ha possibilitats molt més altes de fer més mal al vostre progrés de rànquing actual, en lloc de beneficiar-se d'un impuls mesurable i durador del trànsit, els CTR, la conversió, etc.El que passa és que Google està fent èmfasi en concedir només estratègies de construcció d'enllaços de qualitat i natural. Significa que per crear enllaços d'entrada al lloc web de la manera correcta hauràs d'invertir temps i esforç per atreure només pàgines web i blocs rellevants de tercers. Bé, el concepte modern de construcció d'enllaços de qualitat i orgànics no és tan simple i senzill com solia ser, per exemple, fa dos o tres anys. Aquests bons temps havien passat molt de temps.


Avui en dia, podeu crear enllaços d'entrada per a llocs web només quan utilitzeu els plans d'acció pràctics adequats, en línia amb el manteniment d'una estratègia general de SEO revisats i ajustats contínuament darrere d'ells. Però encara no cal preocupar-se: hi ha algunes maneres d'obtenir vincles de qualitat. Tot el que necessites aquí és invertir molt de temps i esforç, ja que no ets un d'aquests nois amb les mans i el teu perfil d'enllaç està construït tot. Encara que alguns dels següents passos probablement no trigaran més que un parell de minuts perquè tingui tot en el seu lloc, el seu gran potencial per millorar el vostre SEO mai no s'hauria de subestimar. Així que, a continuació, hi ha algunes de les meves maneres destacades de crear enllaços d'entrada per al lloc web, de manera natural, eficient i, per descomptat, sense pagar un cèntim.

Obtenir contingut de qualitat que ofereix un valor

Pel que sembla, atraure més visitants en viu amb una informació única, de qualitat i gratuïta amb valor real és probablement la millor manera de crear enllaços d'entrada per a un lloc web de forma ecològica i sense cap tipus de risc d'obtenir una penalització de classificació. Tot el que necessites és proporcionar un contingut de pàgina atractiu (articles sòlids, estudis de cas, etc.) perquè hi hagi més persones que ho comparteixin, que enllacin i que ho mencionin en altres llocs de la Web. D'aquesta manera, considereu reformar una part dels vostres escrits de text sense format en una cosa més perceptible i cridaner, com ara infografies útils, fulls de càlcul, breus estudis de cas, gràfics, etc.

Aprofiti al màxim els competidors

Bé, no hi ha res dolent a l'hora d'espiar als competidors del teu nínxol per aprendre més sobre la seva experiència reeixida a l'enllaç la construcció per ajustar els vostres esforços a la millor manera possible. No dubteu a provar d'utilitzar una d'aquestes populars eines en línia per a la cerca i l'anàlisi de backlink disponibles en accés obert. Pel que fa a mi, he trobat els següents marcs més útils per obtenir una visió competitiva inestimable: Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Tot plegat pot funcionar perfectament aquí. Només cal tenir en compte les rutes ja explorades a les fonts més elevades de PageRank i d'autoritat per crear enllaços d'entrada per a un lloc web o un bloc propi.

Línia inferior

Tenir un contingut sòlid per generar enllaços de seguretat de qualitat de forma natural i utilitzar els rivals del vostre nínxol per replicar els seus millors guanys per al vostre propi avantatge - seria genial però no n'hi ha prou. D'aquesta manera, assegureu-vos que continueu treballant dur no només per crear vincles d'entrada, sinó també per la seva autoritat i consciència pública més forts. Penseu en la possibilitat d'entrevistar els principals responsables de la vostra indústria, atraient un públic més ampli als populars mitjans socials, ampliant les vostres millors obres mestres mitjançant publicacions i articles de blog de convidats, a més de proporcionar comentaris intel·ligents i perspicaços per gaudir d'aquests enllaços de retorn meritos a canvi Source .

December 22, 2017