Back to Question Center
0

Com s'utilitza Yahoo per als enllaços d'entrada?

1 answers:

Més comunament, la gent està utilitzant els motors de cerca alternatius com Yahoo per als enllaços d'entrada, quan no hi ha cap altra manera d'enviar el seu lloc web o bloc a les principals com Google. Així que, a continuació, us mostraré com utilitzar Yahoo per als enllaços d'entrada. Posem-ho simplement, anem a obtenir respostes de Yahoo que li donarien aquests valuosos enllaços d'inversió a canvi. Tanmateix, tingueu en compte que el que fa és fer que aquestes respostes siguin tan naturals com sigui possible, per assegurar-se que no s'identifiquen com a correu brossa. I hi ha altres maneres d'utilitzar Yahoo per als enllaços d'entrada, a continuació us mostraré una llista completa que cobreix totes les opcions possibles per completar la tasca.Aquests són els principals punts de referència per tenir en compte, en primer lloc:

  • Abans de res, només podeu utilitzar les Eines per a administradors web de Bing per enviar el vostre lloc web o bloc a Yahoo. Tingueu en compte que Yahoo és ara propietat de Bing. Per tant, se us redirigirà directament a la caixa d'eines del webmaster de Bing per completar el procediment de tramesa.
  • Després de tot, podeu provar de presentar els vostres URL del lloc web o del bloc directament al motor de cerca de Bing. Si ho feu, no caldria dedicar el vostre temps a intentar fer un ús correcte de les Eines per a administradors web de Bing.

  • Podeu sol·licitar alguns debats relacionats amb la indústria o el nínxol per gestionar part del vostre esforç de creació de vincles.En el cas que vulgueu utilitzar Yahoo per als enllaços d'entrada, tot el que necessiteu és publicar algunes publicacions excel·lents al servei de respostes de Yahoo. D'aquesta manera, no només obtindreu un enllaç valuós a canvi, sinó que també obtindreu un trànsit addicional.
  • I també podria anar buscant les preguntes més freqüents a Yahoo Answers (a. k. a. Preguntes freqüents) per comprendre les femelles i els perns, i enviar algunes publicacions addicionals relacionades amb els temes d'interès actual del vostre públic objectiu o nínxol de mercat.

A més, podeu aprofundir en l'assumpte. Intenta pensar en cada cas a escala, és a dir, és possible que tingueu-ho a poc a poc, responent només la millor manera possible, i sense publicar necessàriament un enllaç per a cada resposta útil vostra. Per descomptat, demorarà molt de temps, i en realitat sense una gran quantitat de resultats mesurables que es veuen alhora. No obstant això, es recomana treballar bé per configurar un nom de marca sòlid i de confiança per al vostre lloc web o bloc de negocis principal. D'aquesta manera, hauríeu de moure't lentament cap a l'objectiu principal de crear un perfil de backlink fort, i esteu bé.

Inferior

Treballant només amb respostes suficients a Yahoo per als enllaços d'entrada, aquí heu de recordar. Sí, demorarà molt de temps, així que és millor que continguis totes les respostes. D'aquesta manera, eviteu publicar respostes molt breus o massa senzilles, tret que vulgueu que semblin spam. Per fi, aquí és el que hauríeu de recordar: com més persones aprenguin sobre el vostre lloc web o bloc sobre les respostes de Yahoo (encara que no hi hagi enllaç disponible després de la vostra publicació), més coses vindran. La clau aquí és pagar el vostre temps i ja heu acabat Source .

December 22, 2017