Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'obtenir enllaços d'entrada de WordPress?

1 answers:

Els enllaços d'entrada també es coneixen com a enllaços entrants o entrants. Aquests enllaços s'estableixen en una pàgina web però s'assenyalen a un altre. Al augmentar el nombre d'enllaços entrants, augmenta la popularitat del vostre lloc. Per això és una tècnica perfecta per augmentar el trànsit d'una font web i fer-la coneguda entre els usuaris. El nombre i la qualitat dels enllaços d'entrada són un dels factors de classificació més importants per a Google. És per això que els administradors web utilitzen backlinks per augmentar la posició del rànquing de llocs web i fer que un lloc web sigui més fàcil d'utilitzar per a SEO. Si un lloc està assenyalat per diversos enllaços d'entrada, és més probable que els usuaris els busquin.

Quins són els motius per generar enllaços de retorn de WordPress?

La quantitat i la qualitat dels enllaços d'entrada és un factor crucial en l'optimització del motor de cerca. Els enllaços externs tenen alguns beneficis en l'optimització del lloc web atraient nous visitants a un lloc i també augmentant el trànsit a les vostres pàgines web. Tenen un paper important a l'hora de potenciar la base del seguidor i augmentar la consciència de la marca. A més, els enllaços entrants són útils en el sentit que millora el rendiment del lloc web i vincula el lloc a altres xarxes.

Com afegir enllaços d'entrada a WordPress?

Els administradors web que gestionen diverses fonts web simultàniament poden fer ús total dels enllaços d'entrada per interconnectar cada lloc. És una manera perfecta d'augmentar el trànsit a tots els llocs web. Tanmateix, alguns propietaris de llocs web se senten confosos per crear enllaços d'entrada correctament. És per això que recopilem alguns consells útils que us ajudaran a crear bons vincles d'entrada a WordPress:

  • Exchange backlinks amb altres llocs

La forma més senzilla i orgànica de crear vincles d'entrada rellevants és intercanviar-los amb altres llocs. Podeu posar-vos en contacte amb l'administrador web al vostre lloc i establir amb ell relacions mútuament beneficioses. Podeu demanar-li que posi els seus enllaços d'entrada al seu lloc amb la condició que faci el mateix per part seva. Aquesta tècnica de guanyar-guanyar és adequada tant per al lloc web de vostès com per a la vostra parella.

  • Notes de premsa

És significatiu informar els vostres clients potencials sobre les vostres novetats i canvis al vostre negoci. Haureu de presentar aquesta informació en breu i convincent i distribuir-la a diverses agències de premsa. Es poden publicar comunicats de premsa ben escrits per alguns dels llocs d'informació més autoritzats que poden recompensar-vos com a escriptor amb enllaços d'entrada de forma gratuïta.

  • Testimonis de productes

Una altra forma orgànica de construir vincles és escriure testimonis de mercaderies o serveis que aprecieu molt. Si el vostre testimoni compleix els estàndards exigits, es pot mostrar al lloc web. Com a resultat, l'escriptor obtindrà enllaços de retrocessió rellevants. Les ressenyes de productes tenen enllaços als escriptors que els creen i fan testimonis autèntics.

  • Utilitzeu canals de mitjans socials

Podeu obtenir beneficis d'utilitzar plataformes de xarxes socials com Twitter, Facebook, Twitter, Google+ i altres.Podeu crear aquí el vostre compte comercial i afegir-hi enllaços que indiquin al vostre lloc web. Per atreure molts clients potencials, necessiteu contínuament proporcionar als seus clients contingut fresc i rellevant, així com amb diferents regals, concursos, vídeos i infografies Source .

December 22, 2017