Back to Question Center
0

Quants enllaços de nou rànquing poden ajudar a que el vostre contingut sigui visible per als vostres clients potencials?

1 answers:

La construcció d'enllaços és una oportunitat perfecta per al rànquing de contingut. Crear enllaços d'entrada de qualitat és una clau pel que fa a la millora de la visibilitat del lloc web. La construcció d'enllaços era, és i serà el principal factor de classificació de Google. Per aquest motiu, el nostre article es dedicarà als mètodes efectius d'obtenció d'enllaços de retroalimentació d'alt rang.

La construcció d'enllaços és on estableix enllaços a altres fonts web que es dirigeixen al vostre. A la creació de vincles, també podeu crear enllaços entrants al vostre lloc que indiquin diferents dominis externs. En crear molts enllaços d'entrada d'aquesta naturalesa, podreu crear una xarxa. Si la major quantitat d'enllaços externs que apunten al vostre lloc provenen de dominis de bona reputació d'autoritat, el vostre lloc augmentarà en valor i es classificarà més als resultats de la cerca.

Hi ha nombrosos diversos mètodes per adquirir enllaços entrants. Molts d'aquests mètodes tenen mal vistor i poden prohibir el vostre lloc. És per això que necessiteu concentrar la vostra atenció en tècniques de SEO de barret blanc per dur a terme la construcció de vincle.

Com classificar contingut a Google?

El moment més important que hauria de trobar-se és augmentar l'autoritat del lloc i la consciència de marca. No és tan difícil com suposo. Heu de crear articles llargs que cobreixin temes rellevants per al vostre públic. Per exemple, la qualitat basada en la investigació, peces de contingut en profunditat que responen plenament a les preguntes dels vostres clients potencials.

A més, cal crear enllaços de seguretat d'alta qualitat rellevants per a aquest contingut. Els enllaços adquirits ecològicament són essencials per a la generació de trànsit. És gairebé impossible classificar el contingut sense cap enllaç que ho assenyali.

Com obtenir enllaços d'entrada d'alt rang?

Els vostres enllaços d'entrada s'han d'estructurar correctament, ja que l'optimització ca afecta negativament al vostre lloc.

L'error comú que els administradors web fan a la construcció de vincle és sobreutilitzar el text de l'àncora exacta. Cal que utilitzeu paraules clau diferents per als ancores per mostrar els motors de cerca de la vostra diversitat de marca. A més, heu d'evitar un partit precís o àncores comercials.

Una altra classe d'enllaços d'entrada que cal prestar especial atenció són els enllaços de contingut. Provenen de nínxols relacionats amb blogs i publicacions de convidats. És important utilitzar una barreja de termes de cerca naturals, orientats i de baixa competència amb variacions de cua llargues quan es creen enllaços a contingut.

Millorar el rang de contingut pot ser un procés que requereix molt de temps. Tanmateix, després d'haver construït una base substancial, podeu començar a crear enllaços de retorn de qualitat amb alta potència amb àncores de coincidència exactes. Com ja he esmentat anteriorment, cal evitar repetir els textos d'àncora perquè els robots de cerca puguin atraure-lo com a correu brossa.

Hi ha molts passos que cal seguir per crear una xarxa d'enllaços de retorn d'alta qualitat. Aquestes mesures inclouen la sol·licitud de backlinks; construir relacions positives amb bloggers i webmasters relacionats amb el lloc; publiqui testimonis amb enllaços externs; creeu el vostre blog i feu-lo famós; compartiu el vostre contacte a les populars plataformes de xarxes socials Source .

December 22, 2017