Back to Question Center
0

Com puc aconseguir els millors enllaços d'entrada DoFollow d'alta qualitat, a més de comentar i publicar convidats?

1 answers:

Construir un perfil d'enllaç bastant bo, ric en enllaços d'entrada d'alta qualitat DoFollow és una tasca definitivament difícil. Solament perquè cada enllaç de retrocés que apunta al vostre lloc web o bloc encara es manté entre els senyals de classificació bàsics que han tingut en compte els motors de cerca més importants, com ara Google. I, per alguna raó, sovint apostem per les publicacions i comentaris dels convidats per obtenir alguns enllaços addicionals per a propòsits de SEO, en lloc de provar altres enfocaments per a la construcció d'enllaços orgànics. Per aquest motiu, a continuació, us mostraré els tres consells següents per crear enllaços d'entrada de DoFollow d'alta qualitat i els esquemes més infravalorats de la construcció d'enllaços.

Tres rares vegades s'utilitzen però encara realitzen tècniques per aconseguir una alta qualitat Realitzar enllaços d'entrada

Ajudar a un reporter a terme (HARO)

Aquest lloc web és probablement el millor lloc per aconseguir uns enllaços d'entrada de DoFollow d'alta qualitat extra, directament a partir de fonts d'informació autoritzades relacionades principalment amb les novetats.Tot el que necessiteu aquí és només registrar-se i seguir veient la vostra bústia. Vostè rebrà al voltant de tres notificacions diàries dels reporteros reals sempre buscant alguns temes candents. Tenint en compte que el tema és rellevant per al vostre nínxol o per a la indústria empresarial, no dubteu a respondre i proporcionar un contingut útil per guanyar alguns enllaços de darrera DoFollow d'alta qualitat per a això.

Augmentar la infografia

Tornar a configurar una part del vostre contingut de text pla avorrit en alguna cosa definitivament més il·lustratiu i visualment atractiu, com ara infografies o fulls de càlcul, també és una gran manera d'animar els vostres visitants a compartir, subscriure's , la generació de clients potencials i, per descomptat, vincular-vos amb enllaços d'entrada de DoFollow d'alta qualitat. El que passa és que la majoria de nosaltres subestimamos l'ús eficaç de les infografies per a la construcció d'enllaços naturals. La creació d'infografies adequades és massa sovint assumit erròniament que és una tasca molt consumida i molt consumida. Però tot és molt més simple del que penseu. Només cal utilitzar eines específiques com Canva, Piktochart o Infogr. estic - i convertir aquesta tasca anteriorment desalentadora en qüestió de minuts. Una vegada que s'hagi completat la primera infografia, no us oblideu d'enviar-la a un dels llocs de publicació orientats (com ara Visual. ly; Infografia fresca; Només Infografia; Infografia Pura; etc. ). O bé, també podria donar a conèixer a alguns col·legues de bloggers en el seu lloc per oferir-los l'infografia recentment creada per a una publicació gratuïta, i gaudir d'un parell d'enllaços de retrofitres de gran qualitat a canvi.

Recuperar enllaços d'entrada

Recuperar enllaços és una tasca bastant senzilla que funciona com una màgia real. De debò, aquí és com funciona. Utilitzeu l'eina de verificació de vincles en línia de Buzzsumo per trobar mencions sobre el nom de la vostra empresa, el vostre lloc web o el vostre bloc, tot el que necessiteu és només identificar qui no l'ha enllaçat encara. A continuació, feu una ràpida difusió per correu electrònic que ve com un recordatori educat. La reclamació d'enllaços és una tàctica fàcil i senzilla per obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat que no s'han agafat al perfil de l'enllaç per alguna raó Source .Per tant, és hora de recuperar el que ja mereixeu, oi?

December 22, 2017