Back to Question Center
0

Quina és la millor manera de generar enllaços externs per a SEO?

1 answers:

Facemos-ho - construir enllaços externs per a SEO és un dels components principals que pot conduir el vostre lloc web o bloc per a una millor exposició en la cerca en línia. Però abans de començar, consideri aquesta fea veritat sobre la seva construcció en l'optimització de motors de cerca. Per tant, assegureu-vos que estigueu preparat amb els conceptes bàsics següents per tal de poder procedir de forma raonable a obtenir enllaços de retrocessió externs per a SEO:

 • Hauríeu d'haver optimitzat el vostre lloc web o bloc al nivell tècnic.
 • Heu de construir una arquitectura de lloc sòlida.
 • Heu d'invertir el vostre temps i esforç en un contingut exclusivament únic que proporciona un valor.

Aquestes són algunes de les millors maneres de guanyar enllaços externs per a SEO:

1. Trieu l'eina de corrector d'enllaç adequada, com ara Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz's Open Site Explorer: els vaig provar a la pràctica per a un parell de llocs web i blocs. Funciona bé per solucionar tots els errors tècnics que poden afectar la bona experiència de l'usuari pels següents patrons:

 • Velocitat de càrrega de la pàgina.
 • Disseny web i experiència d'usuari de resposta mòbil.
 • Contingut de la pàgina web duplicat, així com metadades duplicades.
 • 302 redireccions i cadenes de redireccionament.
 • 404 errors i la resta d'errors canònic.
 • Ús incorrecte de backlinks externs i directives de SEO (e. g. , noindex, nofollow).

2. Centrar-se en les necessitats de l'usuari, en lloc de manipular-se amb l'algorisme de rànquing de cerca de Google. Vull dir aquí que el vostre contingut ha de tenir un valor real i, si us plau, l'usuari. D'aquesta manera, invertint el vostre temps i esforç en la construcció de backlinks externs per a SEO, obtenint-los de manera natural amb el vostre contingut, assegureu-vos que no teniu almenys els problemes següents:

 • El vostre contingut no satisfà els vostres comentaris. usuari real (escrits massa llargs o avorrits, que difícilment podrien apel·lar a les principals necessitats dels cercadors en directe).
 • Contingut antiquat (recordeu que el vostre lloc web o bloc s'espera que estigueu bé amb ell i que ajudi a l'usuari més que els competidors del lloc).
 • No hi ha prou investigació en profunditat (és clar, tenint molta autoritat podria estar bé per trobar-vos a la part superior de la cerca de Google, però definitivament no és suficient per guanyar).
 • Falta de llegibilitat i personalitat (considereu crear els vostres propis estudis de casos, fulls de càlcul cridaners, infografies i qualsevol altre contingut valuós que apunti al vostre públic objectiu).
  Una aparença visual deficient (facilita la lectura amb punts de bala, títols finals i llistes descriptives, utilitza només blocs de textos de text suportable, encapçalaments i imatges atractives, així com fonts atractives visualment i fons adequats).

3. L'única manera de guanyar enllaços externs externs per a SEO és crear orgànicament les relacions. Avancem: el vostre lloc web o bloc no és una illa llunyana separada per les aigües del mar. Només les connexions ben desenvolupades i les relacions saludables poden generar enllaços de retrocessió més potents i ser àmpliament difosos a la xarxa. Per beneficiar-vos del procés d'una manera gairebé autoguiada, tingueu en compte el següent:

 • Allunyar-se molt del vostre contingut pot permetre-vos no només rebre més enllaços d'entrada que indiquin al vostre lloc web o blog a canvi, però sí ajudar al vostre lloc web o blog a generar més clients potencials, compartir, seguir, etc.
 • Establir relacions estretes i de benefici mutu amb els influents de la indústria i els principals bloggers. No us limiteu mai a aquesta molèstia i, en general, inútil, a través de correus electrònics freds.
 • Escriure comentaris ben pensats i purament rellevants als principals blogs visitats o als llocs web més populars de la vostra indústria comercial o nínxol de mercat.
 • Convertint el vostre lloc web o bloc en un lloc bastant merescut, val la pena rebre aquests valuosos enllaços d'entrada amb seguretat. Vull dir que podeu fer un favor amb els vostres propis articles, publicacions o valuosos blogs de convidats sobre els temes més candents o més demandats, només per promocionar el vostre contingut de manera natural i que sigui visible per a la major quantitat possible d'usuaris interessats a Internet.

Per acabar, recordeu que el vostre objectiu final és gaudir d'innombrables comentaris i d'accions a través de les xarxes socials populars, només unes poques hores després de publicar l'actualització més recent, un nou contingut o una marca nova. producte o servei. Per tant, us recomano aprofundir en un ampli assumpte de Promoció de continguts per a la vostra futura investigació. Això sempre pagarà, estic segur Source .

December 22, 2017