Back to Question Center
0

Semalt: raspadors de contingut. Com esbrinar qui està robant el vostre contingut

1 answers:

Si ets blogger o escriptor de continguts, les probabilitats és que sàpigues Tot sobre raspadors de contingut. Tingueu en compte que els rascadors de contingut poden copiar o robar el vostre contingut web per als seus blocs privats sense cap permís. Alguns dels rascadors de contingut simplement copien i enganxen les entrades del vostre blog tot el temps, mentre que els altres utilitzen programes automatitzats per a prendre contingut de les fonts RSS i publicar-lo als seus propis llocs web. Aquí descriurem com descobrir qui està robant el vostre contingut web i quines mesures heu de prendre contra ells.

Com esbrinar que el lloc està sent raspallat:

A menys que no busqueu el títol de la publicació a Yahoo, Bing o Google, no podeu rastrejar els llocs web que roben el vostre contingut de forma regular. Si esteu buscant saber sobre aquests spam mers o hackers, podeu provar qualsevol de les següents maneres.

1. Copyscape:

És la manera més fàcil i senzilla d'esbrinar qui està robant el contingut a Internet. Aquest programa permet introduir les URL del vostre contingut web i trobar les seves còpies a la World Wide Web. Podeu utilitzar la seva versió gratuïta amb opcions limitades o una versió premium que us permetrà consultar prop de 10.000 pàgines web per uns pocs diners.

2. Trackbacks:

També podeu provar els trackbacks del vostre lloc de WordPress per identificar i reduir els llocs que roben el vostre contingut gairebé a diari. Si utilitzeu Akismet, molts dels trackbacks es mostraran a la vostra carpeta de correu brossa. La clau per identificar i obtenir el trackback és incloure enllaços de la publicació amb textos d'àncora excel·lents. La vinculació interna i externa és important per a l'optimització del vostre lloc.

3. Eines per a administradors web:

Una altra forma de trobar rascadors de contingut és mitjançant l'ús d'eines per a administradors web. Aneu a la web> Enllaços del vostre compte de Google Analytics i feu clic a la columna "Pàgines enllaçades". Qualsevol lloc web que hagi enllaçat les publicacions es mostrarà en aquesta àrea. Per trobar els vostres propis enllaços en aquest lloc, només heu de fer clic al domini i trobar els detalls dels articles dels vostres llocs web que s'han robat fins ara. Aquí podreu veure de quina manera brillants copien i enganxaven els títols de publicació i el contingut diàriament.

4. Alertes de Google:

Si no heu publicat regularment i voleu continuar amb qualsevol esment de les publicacions del vostre blog o d'altres llocs, heu de crear alertes de Google mitjançant la concordança exacta dels títols dels vostres articles. posant-lo en les cometes.

Obtingueu crèdit per a la publicació amb rascades:

Si heu creat un lloc de WordPress, heu de provar un connector de peu de pàgina RSS. Permet que els usuaris col·loquin les peces personalitzades del vostre text a la part inferior o superior del contingut del canal RSS. I si no és propietari d'un lloc de WordPress, simplement haureu d'incloure la descripció o nota breus a la part inferior o superior del vostre contingut que consta de la informació semblant i s'hauria de fer referència correctament.

Com aturar el rastreig del contingut?

Si no vol que ningú robi o copiï el seu contingut web, haureu de prendre algunes mesures. En primer lloc, haureu de posar-vos en contacte amb l'administrador del lloc i demanar-li que retiri les pàgines on es copia el vostre contingut web. Podeu convèncer-lo per eliminar aquests articles de manera instantània.

Si no hi ha cap manera de contactar amb un administrador, haureu de fer la cerca Whois per descobrir qui és propietari d'aquest lloc web o nom de domini. Si no es va registrar de manera privada, trobaria fàcilment l'adreça electrònica de l'administrador. També podeu contactar amb GoDaddy o HostGator i assenyalar-li que el lloc web o nom de domini en qüestió està robant contínuament el vostre contingut web i que s'ha de suprimir o suspendre de manera instantània.

Finalment, però, almenys, podeu visitar la DMCA. Heu d'utilitzar el servei de retirada per eliminar les imatges, els vídeos, les publicacions de bloc i el contingut protegit per drets d'autor. Hi ha alguns connectors de WordPress que incorporen les insígnies protegides de la DMCA, i podeu instal·lar-lo al vostre lloc web per advertir als possibles pirates informàtics i lladres Source .

December 22, 2017