Back to Question Center
0

Semalt: diferents mètodes per explorar un lloc web complet

1 answers:

Aquests dies, fet manualment o amb l'ajuda de programes de raspat web. Les eines de raspat web obtenen i baixen les vostres pàgines per visualitzar-les i, a continuació, extraieu les dades ressaltats sense comprometre la qualitat. Si esteu buscant netejar un lloc web sencer, heu d'adoptar algunes estratègies i tenir cura de la qualitat del contingut.

Raspatge manual: mètode Copiar-enganxar:

El primer i més famós mètode per rascar tot un lloc web és raspallar manualment. Haureu de copiar i enganxar un contingut web manualment i classificar-lo en categories diferents. Aquest mètode és utilitzat per no programadors, administradors web i autònoms per obtenir dades i robar contingut web en pocs minuts.En general, els pirates informàtics implementen aquesta estratègia i utilitzen una varietat de robots per a reproduir manualment un lloc o bloc complet.

Mètodes automàtics de raspat:

Parsing HTML:

L'anàlisi d'HTML es fa amb JavaScript i s'orienta a les pàgines HTML lineals i annexes. Us ajuda a rascar un lloc sencer dins de dues hores. És un dels textos més ràpids i precisos o mètodes d'extracció de dades que permeten rastrejar completament els llocs bàsics i complexos.

DOM Parsing:

DOM o Model d'objectes de document és un altre mètode eficaç per arrasar tot un lloc web. En general, s'ocupa de fitxers XML i els programadors volen obtenir visions en profunditat de les seves dades estructurades. Podeu utilitzar els analitzadors DOM per obtenir nodes que contenen informació útil. XPath és un potent analitzador DOM que esborra tot el lloc web per a tu i es pot integrar amb els navegadors web com Chrome, Internet Explorer i Mozilla.Els llocs web que s'han escrit amb aquest mètode han de contenir contingut dinàmic dels resultats desitjats.

Agregació vertical:

L'agregació vertical és preferida per grans marques i empreses de TI. Aquest mètode s'utilitza per orientar determinats llocs web i blocs i dades de collites, emmagatzemant-lo al núvol. La creació i el seguiment de dades per a verticals específics es pot fer amb aquest mètode genial. Així que no cal que us preocupeu per la qualitat de les dades rascades, ja que sempre és excel·lent!

XPath:

XPath o XML Path Language és l'idioma de consulta que esborra les dades dels documents XML i els llocs web complicats. Com que els documents XML són complicats de tractar, XPath és l'única forma d'extreure dades i mantenir la seva qualitat. Podeu utilitzar aquesta tècnica juntament amb l'anàlisi i l'extracció de dades de DOM tant dels blogs com dels llocs web de viatges.

Documents de Google:

Podeu utilitzar Google Docs com una potent eina de raspat i extreure dades de llocs web sencers. És famós entre professionals i propietaris de llocs web. Aquest mètode és útil per a aquells que busquen raspar tot el lloc o algunes pàgines en qüestió de segons. Podeu o no utilitzar l'opció Patró de dades per comprovar la qualitat de les dades rascades.

Patró de text: Correspondència:

És un mètode regular d'expressions que pot extreure llocs web sencers en Python i Perl. Aquest mètode és famós entre programadors i desenvolupadors i ajuda a raspar informació de blocs i novetats complexes Source .

December 22, 2017