Back to Question Center
0

Revisió Semalt: serveis benèfics de raspat web per a no codificadors

1 answers:

En ser una persona no tècnica, pots trobar alguns obstacles en triar rendible servei de raspat web . És cert que hi ha una gran quantitat de programes a Internet. Alguns d'ells extreuen dades de l'adreça de correu electrònic mentre que els altres s'orienten a punts de venda de notícies, llocs de viatges i plataformes de xarxes socials. Els següents programes d'extracció de dades estan dissenyats específicament per a no codificadors i persones que volen allunyar-se de llenguatges de programació com C + + alhora que realitzen les seves tasques.

1. Spinn3r

És un dels millors i més beneficiosos serveis web de raspat per als no codificadors.L'especialitat de Spinn3r és que pot esborrar tot el lloc web i extreure dades de blocs privats, mitjans socials i els canals RSS.Utilitza una API Firehose i gestiona més del 80% de la indexació i rastreig a Internet. A més, Spinn3r guarda la informació extreta en el formulari JSON i té propietats similars a Google. Escaneja i actualitza els vostres conjunts de dades segons els vostres requisits i realitza una cerca a les dades en brut, obtenint informació d'alta qualitat i ben estructurada fàcilment.

2. Octoparse

Octoparse és un d'aquests serveis de raspat de dades que són fàcils de configurar. És àmpliament conegut per la seva interfície amigable i excepcional. Octoparse fa que sigui senzill per a vostè per rascar dades de pàgines web difícils i imitar l'usuari humà, mentre que l'extracció d'informació i l'orientació a llocs i blocs diferents. Octoparse us permet desar les dades extretes al núvol o descarregar-les en una màquina local.

3. ParseHub

Igual que altres serveis d'extracció de dades famosos, Parsehub és un servei fiable i gratuït que s'adreça a una gran quantitat de llocs i utilitza redireccions, JavaScript, AJAX i cookies.A més, aquest programa està equipat amb tecnologia d'aprenentatge avançat i pot llegir i avaluar els documents PDF d'una manera millor. Actualment, els usuaris de Windows i Linux poden utilitzar Parsehub, i poden realitzar diverses tasques en 30 minuts.

4. Fminer

Fminer és un dels programes de raspat de dades més beneficiosos. Combina les especificacions de classe mundial i us permet visualitzar les vostres dades mentre s'està raspant. Fminer obté informació de llocs simples i complicats i no requereix cap habilitat de programació. Si no disposa de coneixements tècnics, Fminer és el programa adequat per a vostè.

5. Outwit Hub

És una poderosa extensió de Firefox que podeu baixar i utilitzar com a complement habitual de Firefox. Outwit Hub és una de les millors i més sorprenents eines d'extracció de dades. No només recopila i esborra dades, sinó que també rastreja diferents pàgines web, cosa que us permetrà promocionar la vostra marca. Estant fora de la caixa, aquest programa no necessita cap habilitat de programació i és fàcil d'usar.

6. Web Scraper: una extensió de Chrome

És una famosa extensió de Google Chrome amb funcions i propietats d'alta qualitat. Web Scraper és una bona alternativa per importar. io i es pot integrar amb qualsevol sistema operatiu. Només cal que ressalteu les dades que voleu mirar i el rascador web l'extreu i la transforma, oferint-vos els millors resultats possibles. Maneja llocs web en JavaScript i Ajax i és el programa més potent per a persones no tècniques Source .

December 22, 2017