Back to Question Center
0

Serà fàcil aconseguir enllaços d'entrada el 2018?

1 answers:

La construcció de vincles ha tingut sempre un paper primordial en l'optimització de motors de cerca. No obstant això, els mètodes de construcció d'enllaços s'han modificat cada any. El més gran va aparèixer el 2013 quan Google va crear la seva actualització de Penguin. Aquesta actualització va fer que apareguessin tots els punts, elevant el valor de la qualitat dels enllaços entrants i devaluant tots els enllaços de spam.

En els nostres dies, la construcció d'enllaços és un tema molt controvertit. Un especialista afirma que el valor dels enllaços externs ha disminuït, mentre que altres argumenten que la seva importància ha augmentat contínuament al llarg dels anys. Aquests malentesos són deguts a la devaluació dels enllaços de correu brossa i a les constants actualitzacions de Google que canvien les prioritats en aquest àmbit.


No obstant això, no importa el que hagis escoltat sobre la creació de vincles, encara afecta directament el vostre lloc.Cap lloc web pot classificar-se en SERP sense enllaços d'entrada rellevants i de qualitat.

Actualment, l'any 2017 s'acaba i estem a la vigília de les vacances de Nadal de 2018. Google encara lluita contra les tècniques de construcció d'enllaços spammy i premia enllaços entrants rellevants. Les tècniques de construcció d'enllaços Spammy s'han oblidat. Cada vegada més webmasters decideixen invertir en la creació de vincle de contingut de qualitat i enllaços. Provoca una alta competència en aquest camp.

No podem deixar de preguntar-nos quins seran els nous canvis que podrem experimentar en l'àmbit de la construcció de vincles el 2018. Com a propietari d'un lloc web pròsper, heu de tenir en compte què funcionarà i què no.

En aquest article, trobareu algunes formes a prova de futur per fer que romangui a la part superior del motor de cerca d'optimització del joc.

Com es pot obtenir fàcilment enllaços d'entrada el 2018?

  • Feu tot de forma manual

Vivim en un món completament automatitzat on les coses que es creen manualment tenen un alt valor, especialment en l'àmbit de la construcció d'enllaços. Assegureu-vos que feu referència als vostres líders de nínxols de mercat per adquirir més enllaços d'entrada de qualitat. No vagi per automatitzar missatges de correu electrònic ja que els destinataris reben el correu brossa.

A més, no caureu en el programari de creació d'enllaços automatitzat ja que pot afectar negativament les posicions del vostre lloc i la reputació de marca. Recomano molt referir-se als experts de SEO professionals que poden crear enllaços al vostre lloc manualment.

És una tècnica preferida de conducció de continguts que utilitza els especialistes de SEO per obtenir enllaços a una font web

  • .Es basa en trobar un contingut de qualitat en el vostre nínxol que ja es considera una font de bona reputació i que cerqui oportunitats per crear un millor contingut dins del mateix missatge.

    Necessiteu fer un seguiment de les publicacions de contingut noves al vostre nínxol de mercat per posar els vostres enllaços allà fora. Si aquest contingut es publica en un lloc web de bona reputació, és probable que ja tingui un rang elevat. És per això que és una oportunitat excel·lent perquè obtingueu el suc d'enllaç de la font d'autoritat. Mitjançant la creació de continguts basats en la recerca, podeu superar l'original i obtenir una bona resposta Source .

  • December 22, 2017