Back to Question Center
0

Semalt Shares 5 consells per descobrir dades d'un lloc web

1 answers:

Les dades no sempre estan en un format llegible, però existeix a Internet. La major part de la informació està disponible en diferents idiomes, cosa que ens fa difícil entendre-ho i no es pot accedir a CSV ni a cap altre format.En aquestes circumstàncies, us resultarà difícil utilitzar la informació correctament. A més, no podeu combinar-lo amb els conjunts de dades i explorar-lo de forma independent. D'aquesta manera, el raspat de dades és l'única manera de crear còpies en formats llegibles i accessibles.


1. Utilitzeu els fulls de càlcul de Google i Google Chrome

És segur dir que tant Google Chrome com Google Spreadsheets ajuden a raspar les dades en tan sols 5 minuts, i no necessiteu introduir cap codi en absolut. Conèixer el disseny del vostre lloc és el primer pas per raspar i utilitzar les dades. La manera més senzilla de fer-ho és mitjançant l'ordre ImportHTML a Google Spreadsheets. Funciona com a màgia i esborra tot el lloc web sense comprometre la qualitat. També podeu utilitzar un programari que sigui senzill per a Chrome i que tingui moltes funcions.

2. Utilitzeu Scraperwiki per obtenir millors resultats

Si voleu raspar la base de dades complexa i no té cap habilitat de programació, heu d'intentar Scraperwiki per obtenir millors resultats.Ajuda a raspar diferents pàgines de Wikipedia i llocs web pesats i descarrega tot el lloc al vostre disc dur en uns minuts. Aquesta eina val la pena invertir la vostra energia i el temps i garanteix els millors i més precisos resultats. Scraperwiki té funcions diferents, com ara escriure codis diferents, pot demanar als experts que escriguin rascadors en nom vostre i contacteu amb les comunitats Scraperwiki per obtenir millors resultats.

3. Comprendre l'estructura d'un raspador

També és important entendre l'estructura del raspador. La majoria dels raspadors estan compromesos amb 3 parts principals: la cua de pàgines a extreure, la zona de dades estructurades que es guardaran, com una base de dades i el descàrrec o l'analitzador que ajuden a afegir URL a la línia.

4. Comprendre la importància del raspat:

El raspat és la forma d'extreure dades de diferents pàgines web, fitxers PDF i altres documents, fent-lo usable i llegible per a un posterior processament. És una de les tècniques més útils i completes que podeu implementar per recopilar i utilitzar dades. La millor part és que no necessiteu tenir habilitats de programació per raspar dades si feu servir eines com Kimono i importa. io.

5. Obteniu informació sobre com raspar:

Hauríeu d'aprendre a raspar si voleu extreure dades de diferents pàgines web de forma regular. A més, podeu aprendre-lo quan tingueu molta informació per sorprendre-la i voleu tornar-la a utilitzar al vostre lloc web. Si rebeu alertes per correu electrònic sobre productes i serveis interessants, és possible que vulgueu raspar i aprendre els conceptes bàsics. És cert que raspallar és una tasca senzilla que requereix algunes habilitats de programació. Algunes eines de raspat web no requereixen que aprengui les habilitats de programació i els idiomes, el que significa que podeu realitzar les vostres tasques sense cap codi Source .

December 22, 2017