Back to Question Center
0

Hi ha eines de programari de paraules clau amazòniques extraordinàries per a principiants?

1 answers:

Ja és ben sabut que el maneig d'una recerca de paraules clau adequada es troba entre els components bàsics de l'optimització de motor de cerca (SEO) i el concepte modern de màrqueting digital i tot el negoci de comerç electrònic, de fet sense tenir en compte el lloc on veneu fins ara. Alguns SEO experts diuen que "el contingut és el rei. "I això té sentit no només per a l'optimització de cerca original en els principals motors com Google, sinó per als negocis d'enviament i pràcticament qualsevol projecte en línia que tracti amb la venda al detall en línia, com ara Amazon. I anem a enfrontar-ho: hauria de quedar-se fora de la qüestió que els venedors especialment novells d'Amazon necessiten programari de paraules clau sobretot.

I no només per mantenir-se fora dels adversaris del lloc i començar a construir la seva pròpia reputació i autoritat com a comerciants d'èxit que val la pena comprar amb. El que passa és que ningú no pot sobreviure en aquest nivell de competència del mercat, a menys que sigui compatible amb el programari adequat de paraules clau d'Amazon, seguiment d'ajudants i eines de preus per mantenir actualitzada la fitxa del producte.En última instància: per guanyar la caixa de compra i romandre entre els articles destacats que es van oferir a la venda per aquí.

Així doncs, tenint en compte que la recerca de la paraula clau en si mateixa, a més de les seves valuoses suggeriments competitives de cua llarga, són en realitat una necessitat extrema que qualsevol tipus de luxe. maneres extraordinàries d'escollir eines senzilles i senzilles de programari de paraules clau d'Amazon per a principiants. Espero que obtingueu un bon pressupost amb ells, és clar, sense gastar un cèntim, ja que cada una de les següents eines de programari de paraules clau d'Amazon està disponible a l'accés obert a Internet, o almenys la seva versió bàsica.

Planificador de paraules clau d'AdWords de Google

Pot semblar una cosa més genial, però aquest kit d'eines bàsic utilitzat per la part del lleó d'aquests SEO de l'escola anterior també pot servir fins i tot als venedors novells a Amazon com a paraula clau programari que realment funciona. El que passa és que aquesta solució bàsica és tan gran, especialment per als principiants. Principalment perquè aquest kit d'eines predeterminat pel gegant de cerca del món és molt bo per donar-vos una gran imatge que mostra tots els vostres termes de cerca potencialment guanyadors i combinacions de cua llarga, el seu nivell actual de competència (altrament, la dificultat per classificar-les) , així com els volums de cerca mitjana de les vostres paraules clau principals. I no cal dir que les dades proporcionades per Google han de ser les més àmplies i probablement més profundes, no només des d'un únic mercat (com Amazon, eBay, Walmart, etc.). ), però es va obtenir de tot l'índex de cerca orgànica disponible a Internet.

Aquí teniu una breu llista dels avantatges principals que proporciona el Planificador de paraules clau de Google quan s'utilitza en la capacitat del programari d'investigació de paraules clau d'Amazon:

  • Considereu aconseguint que la vostra fitxa de producte estigui classificada per a una nova combinació de cerca de paraules clau o de cua llarga. Només cal que introduïu un nínxol relatiu, qualsevol frase contextual, categoria de producte, lloc web o fabricant, i ja heu acabat.
  • Teniu una gran imatge del volum de cerques de qualsevol paraula clau específica de producte o combinacions de cerca potencialment guanyadores utilitzades pels usuaris en directe arreu del món.
  • Multipliqui les llistes principals de les principals paraules clau rellevants i ja orientades, obtenint immediatament una informació valuosa i suggeriments de paraules clau de cua llarga.I no us oblideu que el Planificador de paraules clau de Google és una oportunitat real per identificar les paraules clau més específiques de la regió orientades per la ubicació (i. e. , ciutat, estat i país).

Paraula clau Spy Research Tool

A diferència de les altres eines populars de programari de paraules clau d'Amazon, aquest conjunt d'eines generalment té com a objectiu donar-vos una idea precisa de paraules clau, agafada directament dels adversaris del vostre lloc , o es recullen dels més exitosos que venen en altres llocs del web. Tenint una versió bàsica gratuïta i gratuïta de pagament, Keyword Spy és una solució molt bona per als venedors de principiants per estimar ràpidament el volum de cerques de qualsevol paraula clau, en línia amb un paquet massiu de combinacions de cerca relacionades i suggerint tota la cua llarga combinacions (amb possibles opcions de paraules clau LSI), us recomanem que feu una classificació.

Eina de paraules clau SEMrush

Aquest marc SEO original té el seu propi kit d'eines de servei, que fàcilment pot convertir-se en una altra gran solució alternativa quan es tracta de triar el dret Programari de paraules clau d'Amazon. Entre els seus aspectes més forts, les següents funcions per a una recerca de paraules clau completa semblaven molt bé: estimació de dificultat de classificació per a qualsevol paraula clau, avaluació de volum mensual de cerca personalitzada, gestió d'anuncis de PPC, investigació competitiva i anàlisi de trànsit orgànic dels opositors del mercat.

Eina de paraules clau

Aquest títol explicatiu és el nom d'una plataforma de programari de paraules clau molt útil d'Amazon. Sí, l'Eina de paraules clau no és un sol ajudant de paraules clau, sinó tota la plataforma en línia que ofereix una versió bàsica gratuïta disponible per als venedors novells d'Amazon per trobar les paraules clau de rendiment més alt i les frases de cerca de cua llarga per als llistats de productes.Tingueu en compte, però, que per descobrir algunes característiques avançades i difícils d'aquesta plataforma, els comerciants més experimentats que venen a Amazon hauran de pagar la seva versió avançada coneguda com Keyword Tool Pro.

KwFinder Research Tool

KwFinder és l'última eina de programari de paraules clau d'Amazon que m'agradaria mostrar avui. Aquesta opció t'ajudarà millor quan es tracta de generar masses de paraules clau de cua de llargada que poden guanyar i frases de cerca de productes que guanyen popularitat entre els compradors en directe fins ara. KwFinder és igual d'útil no només per a Amazon, sinó també per a la resta de plataformes de comerç electrònic més populars (com ara eBay, Walmart, Alibaba, etc.), així com alguns altres llocs, fins i tot sense vendes, com el servei d'allotjament de vídeos de YouTube, el segon lloc web més visitat del món. Després de tot, vaig trobar que KwFinder encara era més beneficiós, sobretot per a algunes funcions útils, com ara el seu fàcil procés de còpia per moure ràpidament les meves llistes, amb els suggeriments alternatius però no massa utilitzats de la indexació semàntica latent, el conjunt de referències útils preguntes per a cada paraula clau necessària, així com la seva possible dificultat de classificació Source .

December 22, 2017