Back to Question Center
0

Semalt Expert Shares Una llista d'eines d'extracció web

1 answers:

Ja sigui que heu de construir un lloc web o necessiteu recuperar els vostres feeds RSS amb dades precises, útils i autèntiques, podeu utilitzar una sèrie de programes de raspat de pantalla i d'extracció de dades.

Si voleu capturar les dades del producte d'un lloc web de forma periòdica, heu d'optar per Mozenda. I si necessiteu rascar diferents portals de viatge, llocs de xarxes socials i punts de venda, llavors Uipath i Kimono són els millors per a vostè.

Amb aquestes 3 eines, podeu automatitzar els projectes d'emplenament de formularis i pot investigar a Internet.

1. Kimono

Kimono és una famosa aplicació d'extracció de dades web i pantalla rascada. És ideal per a qui vulgui alimentar les seves empreses amb dades en viu i no necessiteu cap habilitat de codificació per beneficiar-se de Kimono. Pot estalviar temps i omplir el vostre lloc web amb dades que trenquen. Només heu de descarregar i instal·lar aquesta eina, ressaltar els elements de la pàgina i proporcionar exemples perquè Kimono pugui realitzar les seves funcions correctament. És un programa gratuït amb diferents característiques i és adequat per a empreses i autònoms. Kimono etiquetarà les vostres dades en els formats JSON i CSV i crea les API per a les vostres pàgines web, tenint-les emmagatzemades a la seva base de dades per a un ús posterior. No requereix cap navegació de pàgines i accelera el treball d'extracció de dades.

2. Mozenda

Mozenda és una aplicació gratuïta d'escriptori i un programa de raspat de pantalla. Ens ajuda a raspar totes les dades de pàgines web il·limitades. Aquest servei tractarà totes les pàgines web com a origen de dades potencials i no necessiteu cap habilitat de programació per beneficiar-se de Mozenda. Ha estat recomanat per un gran nombre de programadors i experts en SEO. Només cal que envieu les vostres pàgines web i que Mozenda realitzi les seves tasques. Podeu accedir fàcilment a l'API de Mozenda i obtenir informació precisa. Ens guiarà a través del procés de raspat de la pantalla a través de les seves captures de pantalla i pot processar centenars o milers de pàgines web en una hora. Aquest programa és fàcil d'utilitzar i no requereix cap habilitat tècnica. De vegades, Mozenda pot raspallar les dades i processar les pàgines de pàgines web en un màxim de 24 hores, i aquesta és l'única inconvenient d'aquesta eina.

3. Uipath

Uipath s'especialitza en crear diferents pàgines web i processar molts llocs web per als usuaris. És un dels programes de raspallat i d'extracció de dades més fiables i de millor qualitat. És perfecte per als codificadors i desenvolupadors web i pot superar fàcilment tots els reptes d'extracció de dades com ara la navegació de pàgines. No només esborra les vostres pàgines web, sinó també fitxers PDF diferents. Només heu d'obrir aquest assistent de raspat web i ressaltar la informació que necessiteu per raspar. Uipath esborrarà milers de pàgines web en una hora i us proporcionarà les dades precises i actualitzades a les respectives columnes Source .

December 22, 2017