Back to Question Center
0

Semalt parla sobre WebHarvy, un dels millors scrappers web gratuïts

1 answers:

Internet té una gran quantitat de programes de rascades de dades. Algunes d'aquestes eines són adequades per a usuaris no tècnics, autònoms i educadors, mentre que els altres són l'elecció prèvia d'empreses, grans marques i empreses.WebHarvy és un programari de raspat de dades relativament nou que pot extreure automàticament informació d'imatges, correus electrònics, textos i URL. Aquest programari gratuït estalvia temps en l'extracció de dades i proporciona el contingut en diferents formats. WebHarvy és una eina senzilla d'utilitzar que comença a raspallar-se en qüestió de segons. Extreu dades de diferents pàgines web segons les vostres paraules clau i el desa en formats fàcilment accessibles. A continuació es detallen algunes de les seves opcions més interessants:

1. Interfície de punt i clic

Com que és un rascador web visual , WebHarvy té una interfície de punt i clic perquè no necessiteu escriure scripts i codis mentre es raspalla les dades. A més, podeu utilitzar el vostre navegador incorporat per navegar per diferents pàgines web i seleccionar la informació que s'ha de retallar amb un clic del ratolí. WebHarvy és una d'aquestes poques eines de raspat de dades que promet resultats de qualitat i no et costen res.

2. Escaneig de diverses pàgines web

Utilitzant WebHarvy, podeu fer fàcilment les dades de diferents pàgines web, com ara fitxes de producte, botigues en línia, adreces electròniques, llocs de notícies, portals de viatges, etc.Aquesta eina, a més, no només extreu dades, sinó que també us facilita la rastreig del vostre lloc web i millora el rànquing dels resultats dels motors de cerca.

3. Categoria Scraping

Amb WebHarvy, ara podeu raspar informació de la llista d'enllaços que podrien conduir a pàgines similars o llistats d'un lloc. En altres paraules, podem dir que podeu utilitzar WebHarvy per extreure dades de llocs basats en categories com Amazon i eBay sense comprometre la qualitat. A més, aquesta eina de fàcil configuració divideix les vostres dades rascades en diferents subcategories.

4. Descarregar imatges

Extreure les dades de les imatges és un dels principals problemes als quals ens enfrontem aquests dies. Amb WebHarvy, podeu descarregar imatges una vegada que es rastreja totalment o parcialment al vostre disc dur. Aquesta eina esborrarà automàticament les imatges que es mostren en diferents pàgines web i llocs de comerç electrònic.

5. Detecció de patrons automàtics

Aquesta eina és diferent d'altres programes de raspat de dades comuns, ja que WebHarvy pot identificar automàticament els patrons de dades que es produeixen en diferents pàgines web. Això significa que no cal que rasqueu dades de manera individual des dels llocs de preus i les adreces de correu electrònic. Això es deu a que WebHarvy configurarà tot per a tu i identificarà automàticament categories i patrons de les dades rascades.

6. Scraping basat en paraules clau

A diferència d'altres serveis de raspat ordinari, WebHarvy realitza scraping basat en paraules clau per al seu usuari. Això vol dir que si voleu extreure informació de pàgines web segons les seves paraules clau, podeu ajustar la configuració de WebHarvy i deixar que l'eina realitzi la seva funció.Les dades s'extreuran dels llocs web sense alterar les paraules clau i sempre és lliure d'errors.

7. Expressions regulars

És segur dir que WebHarvy és una bona alternativa a Kimono Labs i Import. io. Aquest programari gratuït us permet aplicar expressions regulars tant en text com en fonts HTML i esborra les vostres dades sense comprometre la qualitat Source .

December 22, 2017