Back to Question Center
0

Semalt explica com escombrar dades amb l'eina Scraping Screen

1 answers:

El rastreig web és un terme famós en el món de la programació. Ens permet recollir dades útils de diferents fonts i ajudar a fer créixer les nostres empreses. Durant anys, rascadors web s'han utilitzat per extreure informació de diverses pàgines web, directoris de l'article, fòrums en línia, portals de viatges, punts de venda i llocs web de compres. Scraping de pantalla és una eina relativament nova, i no necessiteu cap habilitat de programació per obtenir-ne beneficis. Aquesta eina és ideal tant per a empreses com per a autònoms, ja que pot fer que el vostre treball sigui més fàcil i ràpid. A continuació es detallen les característiques principals de l'eina Scraping Screen - chapter 7 attorney.

1. Compara els preus de manera senzilla

Amb l'eina Scraping Screen, podeu comparar fàcilment els preus dels diferents llocs web de compres com ara Amazon i eBay. També recull, organitza i supervisa la qualitat de les vostres dades mentre s'està extraient. A més, aquesta eina edita i soluciona tots els problemes menors i us ajuda a accedir a la informació de preus de diferents productes.

2. Scrapes llocs de xarxes socials

Els programadors i desenvolupadors sovint es queixen que les eines de raspall de pantalla ordinària no poden extreure informació dels llocs de xarxes socials. A diferència d'aquestes aplicacions de raspat, l'eina Scraping Screen extreu dades útils de Facebook i Twitter i l'organitza en un format escalable.

3. Facilita la recerca en línia

Aquesta eina és ideal per a investigadors, professors i estudiants perquè esborra fàcilment les dades de revistes en línia i llibres electrònics.Podeu incloure el contingut dels diferents llocs web educatius i publicar-los com a vostres. Però hauríeu de tenir cura de les lleis de drets d'autor i marques comercials mentre extreu dades d'una font en línia. En general, aquesta eina ajuda els estudiants a obtenir i organitzar informació de diferents llocs. Els ajuda a preparar tasques precises i esborrar fins a deu mil pàgines web en una hora.

4. Un rastrejador web de gran abast:

Scraping de pantalla és una eina avançada a l'hora d'indexar diferents pàgines web. Ens permet iniciar diversos rastrejadors alhora, i no necessitem controlar el que està passant en segon pla. Destacarem les dades i aquesta eina emmagatzemarà la informació raspada en la seva pròpia base de dades. A més, podeu utilitzar-lo per rastrejar diferents pàgines web complexes i, per tant, millorar el rendiment del vostre lloc web. L'eina Scraping de pantalla és ideal per als administradors web i els ajuda a millorar la classificació dels motors de cerca dels seus llocs i blocs.

Per a la vostra facilitat, aquí teniu una descripció detallada de com començar rascades web amb aquesta impressionant eina:

Scrape Data with the Screen Scraping Tool:

3)

Pas 1: Feu clic a l'eina Scraping Screen a la vostra pestanya Disseny. Aquesta eina detectarà cada element individual amb els seus valors únics.

Pas 2: És important seleccionar el mètode de raspat i el format de les dades. Normalment, l'eina Scraping Screen presenta dades en formats CSV i JSON.

Pas 3: Feu clic al botó Continuar per començar a rascar. Aquesta eina en primer lloc recopilarà la informació per a vostè, l'organitzarà i la barallarà en un format desitjable. No us oblideu de descarregar les dades rascades al disc dur per a usos fora de línia.

December 22, 2017