Back to Question Center
0

Semalt explica com escombrar dades amb l'eina Scraping Screen

1 answers:

El rastreig web és un terme famós en el món de la programació. Ens permet recollir dades útils de diferents fonts i ajudar a fer créixer les nostres empreses. Durant anys, rascadors web s'han utilitzat per extreure informació de diverses pàgines web, directoris de l'article, fòrums en línia, portals de viatges, punts de venda i llocs web de compres. Scraping de pantalla és una eina relativament nova, i no necessiteu cap habilitat de programació per obtenir-ne beneficis. Aquesta eina és ideal tant per a empreses com per a autònoms, ja que pot fer que el vostre treball sigui més fàcil i ràpid. A continuació es detallen les característiques principals de l'eina Scraping Screen.

1. Compara els preus de manera senzilla

Amb l'eina Scraping Screen, podeu comparar fàcilment els preus dels diferents llocs web de compres com ara Amazon i eBay. També recull, organitza i supervisa la qualitat de les vostres dades mentre s'està extraient. A més, aquesta eina edita i soluciona tots els problemes menors i us ajuda a accedir a la informació de preus de diferents productes.

2. Scrapes llocs de xarxes socials

Els programadors i desenvolupadors sovint es queixen que les eines de raspall de pantalla ordinària no poden extreure informació dels llocs de xarxes socials. A diferència d'aquestes aplicacions de raspat, l'eina Scraping Screen extreu dades útils de Facebook i Twitter i l'organitza en un format escalable.

3. Facilita la recerca en línia

Aquesta eina és ideal per a investigadors, professors i estudiants perquè esborra fàcilment les dades de revistes en línia i llibres electrònics.Podeu incloure el contingut dels diferents llocs web educatius i publicar-los com a vostres. Però hauríeu de tenir cura de les lleis de drets d'autor i marques comercials mentre extreu dades d'una font en línia. En general, aquesta eina ajuda els estudiants a obtenir i organitzar informació de diferents llocs. Els ajuda a preparar tasques precises i esborrar fins a deu mil pàgines web en una hora.

4. Un rastrejador web de gran abast:

Scraping de pantalla és una eina avançada a l'hora d'indexar diferents pàgines web. Ens permet iniciar diversos rastrejadors alhora, i no necessitem controlar el que està passant en segon pla. Destacarem les dades i aquesta eina emmagatzemarà la informació raspada en la seva pròpia base de dades. A més, podeu utilitzar-lo per rastrejar diferents pàgines web complexes i, per tant, millorar el rendiment del vostre lloc web. L'eina Scraping de pantalla és ideal per als administradors web i els ajuda a millorar la classificació dels motors de cerca dels seus llocs i blocs.

Per a la vostra facilitat, aquí teniu una descripció detallada de com començar rascades web amb aquesta impressionant eina:

Scrape Data with the Screen Scraping Tool:

3)

Pas 1: Feu clic a l'eina Scraping Screen a la vostra pestanya Disseny. Aquesta eina detectarà cada element individual amb els seus valors únics.

Pas 2: És important seleccionar el mètode de raspat i el format de les dades. Normalment, l'eina Scraping Screen presenta dades en formats CSV i JSON.

Pas 3: Feu clic al botó Continuar per començar a rascar. Aquesta eina en primer lloc recopilarà la informació per a vostè, l'organitzarà i la barallarà en un format desitjable. No us oblideu de descarregar les dades rascades al disc dur per a usos fora de línia Source .

December 22, 2017