Back to Question Center
0

Semalt Review: Un increïble servei de raspall de pantalla

1 answers:

Web2DB és una potent i útil eina d'extracció de raspalls i dades. Funciona com un creador de bases de dades i ens permet minar fàcilment la informació de diferents llocs web. Aquest rascador web recopila informació no estructurada de llocs web i pàgines HTML i organitza i estructura adequadament. Només heu de dir el que voleu cercar i com voleu formatar les vostres dades i Web2DB realitzarà la tasca segons les instruccions. Les dades es poden guardar en formats MySQL, CSV, Access i Excel. Web2DB té una gran quantitat de funcions que la converteixen en la millor opció per a administradors web, empreses, empresaris, programadors i codificadors.Alguns dels seus trets distintius es tracten a continuació.

1. Com a editor de projectes:

Web2DB actua com un editor de projectes potent i sorprenent. Dissenyar els rascades web no és fàcil fins que tingueu prou habilitats de programació. Però, amb Web2DB, no cal que sigui un programador o codificador professional, ja que podeu realitzar les vostres tasques sense ell. Aquesta eina recollirà, editarà, mineu o extreureu les vostres dades. A més, ajuda a desenvolupar diferents patrons de dades que funcionen perfectament fins i tot quan el disseny de pàgina ha canviat. Tots els projectes relacionats amb l'edició i l'extracció es realitzen amb uns pocs clics.

2. Captura fàcilment l'estructura del contingut complet:

Podeu configurar Web2DB per descarregar tot el lloc web o algunes de les seves pàgines. Es captura fàcilment l'estructura de contingut completa, donant-li una forma excel·lent. Podeu configurar algunes pàgines web o tot el lloc en funció dels vostres requisits, però la qualitat del contingut no es distreu en absolut.Aquesta eina és adequada per a llocs gegants com Amazon, eBay, PayPal i altres. Web2DB té diverses funcions avançades i ens ajuda a optimitzar el rendiment del raspat de la web. És una eina fiable i completa.

3. Envieu els formularis web:

Usant Web2DB, podeu enviar els formularis web, especialment els formularis de cerca i els formularis de reserves en línia, sense cap problema. Els formularis es poden enviar per a tots els valors d'entrada i les dades extretes s'obtenen en format CSV. També podeu crear dades basades en paraules clau mitjançant aquest programa i enviar el vostre lloc als motors de cerca per obtenir una millor indexació i rastreig.

4. Tractar amb llocs web dinàmics:

Una altra característica distintiva de Web2DB és que pot fer front a llocs web bàsics i dinàmics. Els programes de raspat més primitius no poden extreure contingut llegible dels llocs web altament dinàmics. Fins i tot els rascadors web professionals tenen problemes per a la recollida de dades dels llocs web d'AJAX, però Web2DB facilita que extreieu dades de llocs dinàmics. Cal tenir en compte que les dades dels llocs d'AJAX trigaran un temps a extreure's.

5. Admet diferents formats:

Web2DB pot exportar les dades extretes a Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML i Excel. També podeu utilitzar les seqüències d'ordres d'exportació per personalitzar l'exportació de dades si teniu les habilitats bàsiques de programació. Web2DB també pot exportar informació a Excel 2003 i a Excel 2007 i us ajuda a integrar les imatges en les vostres dades de manera global. Aquesta eina també proporciona protecció contra el correu brossa , garantint la vostra seguretat i privadesa a Internet Source .

December 22, 2017