Back to Question Center
0

Semalt: Programari gratuït de rascades per a principiants i professionals reals

1 answers:

A diferència d'un programador, un no programador no pot escriure codis i manca d'habilitats tècniques. A més, ell / ella és feble en matemàtiques i sempre busca formes fàcils de raspar o extreure dades, realitzant les seves tasques en línia. Si no és programador que tracta de diverses tasques, podeu provar aquest programari o aplicacions per fer-ne un repte.

Raspador

Raspador és una poderosa extensió de Google Chrome. És una aplicació senzilla però sorprenent per arrossegar pàgines soltes o múltiples i convertir les dades extretes en fulls de càlcul. Podeu utilitzar aquest programa només quan tingueu Chrome com a navegador web principal.

El rascador explorarà automàticament les vostres pàgines web i extreu les dades segons els vostres requisits. No ofereix infinitat d'opcions, però té una interfície fàcil d'usar.

API de Twitter i Facebook

Mitjançant l'ús de les API de Facebook i Twitter, és fàcil que extreieu dades d'una gran quantitat de llocs web. També podeu analitzar els llocs dels vostres competidors i controlar les paraules clau. L'API és la interfície que permet fer trenta eines de partit per accedir a les xarxes socials mitjançant programació. Les API tant de Facebook com de Twitter es poden integrar de diverses maneres; podeu recopilar, escanejar i extreure informació de tants perfils de xarxes socials que vulgueu.

Importació. io

És un potent i un dels millors raspadors web i programes de mineria de dades. Importació. io és l'elecció número u de no programadors i desenvolupadors d'aplicacions web. Podeu utilitzar aquesta eina per esborrar les dades de diferents URL i crear les vostres pròpies API segons els vostres requisits. Amb importació. io, definitivament podeu obtenir els resultats desitjats en pocs segons. Aquest programa us permet seleccionar les dades i especificar pàgines web mitjançant el botó de punt i clic. Explorarà diversos llocs web perquè trobeu les dades adequades per extreure's.

Kimono Labs

Kimono Labs és l'única eina d'aquesta llista que ve tant en versions lliures i pagades. Si no ets programador, hauries d'optar per la seva versió gratuïta i no necessites gastar massa diners en projectes d'extracció de dades.I si sou programador o desenvolupador professional, us recomanem que utilitzeu la versió de pagament que us costarà entre $ 20 i $ 30 segons els vostres requisits i el pla que trieu.

Aquestes aplicacions de rascades web són adequades per als programadors. Són fàcils d'utilitzar i compten amb suport en línia. A més, totes aquestes aplicacions esborranyen dades de llocs i blocs bàsics i avançats, sense comprometre'n el temps i la qualitat. Finalment, aquestes aplicacions poden editar les vostres dades i eliminar els errors ortogràfics convenientment Source .

December 22, 2017