Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr: una plataforma d'extensió de Chrome eficaç

1 answers:

Grepsr és una sorprenent i senzilla plataforma d'extracció web, on els usuaris poden reunir i organitzar diversos dades de la xarxa. Se centra en usuaris no tècnics que estan disposats a pagar una prima per tal que les seves dades es recopilin i s'organitzin de manera ben estructurada. Aquesta eina d'extracció web ofereix els següents avantatges als seus usuaris:

Estalvieu temps i energia

Els usuaris poden extreure una sèrie de dades de diverses pàgines web sense haver d'utilitzar complicades eines de programari. Només cal programar el seu calendari periòdicament per fer tasques de raspat. Es tracta d'un senzill programa de programari de raspat amb una interfície fàcil d'usar per als usuaris tècnics. Actualment molts clients utilitzen aquesta plataforma per generar grans resultats per a les seves empreses. Grepsr està garantit per oferir-los les dades adequades sempre que ho necessitin.

Utilitza eines efectives i tasques automatitzades

Grepsr utilitza algunes eines realment sorprenents, així com un gran suport i integració. Com a resultat, proporciona una plataforma fàcil per als seus usuaris, que volen utilitzar eines especials per extreure gairebé qualsevol cosa de la xarxa. Per exemple, aquest programa de programari tracta les dades de B2B, com ara preus de productes, llistes d'existències, noms, així com contactes comercials.

Proporcioneu als usuaris un equip d'assistència sorprenent

No sempre és una tasca fàcil per als cercadors web extreure totes les dades que necessiten. Per exemple, si intenten reunir els preus de determinades poblacions des de pàgines web i un lloc web altera la seva estructura, la seva configuració requereix la revisió. Aquest és un treball que els experts de Grespr poden fer sense diners extra.

Qui utilitza aquest programa de programari de raspat

Hi ha una sèrie d'empreses del mercat que necessiten trobar i organitzar les seves dades web, com ara grans agències i minoristes. Ambdós requereixen dades competitius freqüents i els experts de Grepsr poden ajudar-los. A més, les empreses petites també poden necessitar aquesta ajuda per copiar i enganxar dades de la web automàticament.

Crear projectes amb Grepsr

Quan els usuaris creen un determinat projecte, aquesta plataforma de programari els analitza i envia als usuaris una tarifa especial (preu). Un cop configurat el preu, es crea un extractor de dades i s'inicia el procés de recollida de dades. Els professionals de Grepsr notifiquen que els cercadors web són notificats per l'aplicació o per correu electrònic.

Aquesta plataforma d'extracció de programari utilitza xifrat de grau, de manera que els usuaris poden estar segurs que tota la informació és segura. A més, necessiten saber que en qualsevol moment que vulguin, poden tenir el control total de les seves dades Source .

December 22, 2017