Back to Question Center
0

El paper del rascat de dades en l'empresa: assessorament sematal

1 answers:

Una àmplia varietat de professionals i empreses utilitzen dades rascades avui. És una tecnologia molt valorada per automatitzar l'extracció de dades web no organitzades i convertir-la en un format manejable. El raspat de dades implica, principalment, la recorregut d'una URL mitjançant un robot i l'ús de XPath, CSS, REGEX o qualsevol altra tècnica adequada per extreure la informació desitjada d'una pàgina web. Per tant, proporciona una manera de recollir informació automàticament des de la web.

Actualment, hi ha moltes solucions de raspat de dades: des de solucions totalment automatitzades que poden convertir llocs sencers a informació estructurada a sistemes ad-hoc que necessiten esforç humà.

El raspat de dades té innombrables aplicacions. Aquests són els usos més freqüents de raspat web en els negocis:

1. Seguiment de la presència en línia

Un dels aspectes importants del raspat de dades és que es pot utilitzar per rastrejar perfils i revisions de negocis en llocs web. La informació obtinguda pot ajudar a avaluar el rendiment d'un producte, la reacció de l'usuari i el comportament, etc.El raspat web pot enumerar i revisar desenes de milers de perfils d'usuari i les seves ressenyes que poden ser molt útils per a l'anàlisi de negocis.

2. Extreure les dades del producte i el preu dels llocs de comparació

Hi ha rastrejadors web específics per a llocs web que rastregen i raspen els preus dels productes, descripcions i imatges per obtenir dades per a la comparació o l'afiliació. Les dades obtingudes sobre preus poden ajudar en l'optimització de preus, que s'ha demostrat que millora els marges de beneficis en un percentatge important. Les empreses de la indústria del comerç electrònic poden aprofitar les eines disponibles de raspat de dades per assegurar-se que proporcionen les millors tarifes tot el temps.

3. Anàlisi i curació del client

Això és majoritàriament fet per nous canals / llocs web per entendre el seu públic. Les dades rascades es poden utilitzar per conèixer el comportament de l'audiència. Per a un canal, això pot ajudar a proporcionar notícies específiques als espectadors. El que veiem en línia, per exemple, proporciona el patró de comportament que el lloc web pot utilitzar per saber el que us agrada.

4. Administració de la reputació en línia

Avui en dia, les empreses gasten milions de persones en mantenir una gran presència en línia i el raspat web continua sent una de les tècniques més essencials per a aquest propòsit. Les dades rascades poden explicar més sobre la vostra estratègia de gestió de la reputació en línia, ja que us ajuda a comprendre l'audiència que voleu impactar, així com a les àrees que poden ferir la vostra reputació. Amb un rastrejador web fiable, podeu mostrar fàcilment líders d'opinió, sentiments en text, temes de tendència i aspectes demogràfics com l'edat i el sexe. Podeu utilitzar aquesta informació en el vostre avantatge.

5. La detecció de comentaris fraudulents

L'opinió spamming , o la redacció de comentaris falsos i opinions per enganyar als lectors s'ha convertit en una de les principals preocupacions per a les persones que depenen de comentaris i opinions en línia per a diferents finalitats. El rascades web pot ser útil per rastrejar ressenyes escrites, verificar les veritables i detectar i bloquejar les fraudulentes.

A l'edat actual de grans dades i augment de la competència, l'ús del raspat de dades no té fi. El vostre negoci pot trobar almenys una àrea on les dades web es puguin utilitzar de forma rendible. El raspat de dades és, doncs, un aspecte integral del negoci del segle XXI Source .

December 22, 2017