Back to Question Center
0

Tutorial de rascades a la xarxa de l'expert Semalt per a usuaris no professionals

1 answers:

Avui en dia, Internet s'ha convertit en la font número u on la majoria de gestors i web els cercadors busquen dades que necessiten. La web és una plataforma extensa, i la gent necessita utilitzar les eines adequades per extreure tota la informació que desitja. Una de les coses més importants és saber com fer un seguiment del conjunt de dades correcte. Per exemple, és possible que vulgueu raspar un conjunt de dades de cervesa artesana i poder analitzar els resultats més endavant.

No obstant això, en primer lloc, els usuaris necessiten saber com començar amb els seus propis projectes. Si ho desitgen, poden rascar un conjunt de dades de cervesa artesanal des d'un lloc web amb Python.

Scraping web: una eina d'extracció efectiva

Scraping web pot ajudar els cercadors web a trobar automàticament una sèrie de dades de diverses pàgines web a través de la xarxa. És una eina molt efectiva capaç de donar resultats específics en pocs minuts. Avui en dia, molts gerents de vendes utilitzen aquesta eina per extreure preus, llistes de productes i molt més. Per exemple, els usuaris podrien codificar un rascador web per donar-los una llista dels productes que els interessa, així com la seva qualificació d'un lloc web de comerç electrònic. De fet, fregar un lloc web és una manera efectiva de recollir les dades que necessiteu i millorar la qualitat dels productes o serveis oferts.

Un poc de planificació

Els cercadors web que vulguin construir una lògica per a un rascador que utilitzen han de fer els seus propis plans. En primer lloc, han de decidir quin tipus d'informació vol recollir a partir d'aquest o aquell lloc web. Per exemple, és possible que vulgueu extreure pàgines que continguin informació sobre cerveses artesanals. I això no és un gran problema ja que hi ha moltes pàgines web que proporcionen aquesta informació.

Comprovar el codi HTML

Si volen que el raspador es trobi tota la informació sobre cerveses artesanals, ha de mirar el codi especial (HTML) de les cerveses artesanals pàgina web. Cal tenir en compte que la majoria dels navegadors web ofereixen una manera de detectar el codi font HTML del lloc web amb només un clic. Per exemple, a Google Chrome, els cercadors web poden fer clic amb el botó dret sobre un element d'un determinat lloc web i, a continuació, fer clic a "Inspeccionar" per veure el codi HTML.

Bases de dades Cerveses i cerveseries

La base de dades cervesera és bastant senzilla de crear. Els cercadors web només han de triar totes les columnes rellevants del conjunt de dades, eliminar-ne els duplicats i, a continuació, reiniciar-los. En restablir l'índex, creeu un identificador especial per a cada cerveseria. Necessitareu aquest identificador quan creeu un conjunt de dades per a cerveses perquè, d'aquesta manera, tenen la possibilitat d'associar cada cervesa amb un identificador específic de la cerveseria. A més, poden crear un conjunt de dades per a cerveses i reemplaçar totes les dades repetitives sobre cerveseries, com ara noms i ubicacions. A continuació, poden combinar cada cerveseria amb un cert tipus de cervesa.

Utilitzeu variables com City and State

A través del conjunt de dades per a cerveseries, poden fer columnes per a la ubicació de cerveseries, com ara la ciutat i l'estat en el qual es troba la cervecería. Poden separar aquestes dues variables utilitzant la funció dividida Source .

December 22, 2017