Back to Question Center
0

Semalt parla sobre cinc maneres diferents de descarregar tot el lloc web per a l'ús fora de línia

1 answers:

De vegades necessitem tenir accés a un contingut del lloc mentre està fora de línia. Per això, hem de fer còpia de seguretat dels seus fitxers, però la majoria dels serveis d'allotjament no ofereixen aquesta opció. Podríem voler imitar l'estructura d'un lloc popular, així com saber com es veuen els seus fitxers CSS o HTML. En qualsevol cas, hi ha diferents maneres de descarregar un lloc web sencer per accedir fora de línia. Si utilitzeu una de les eines que es detallen a continuació, podeu descarregar amb seguretat un lloc sencer o el nombre necessari de pàgines. Sempre que requereixen autenticació, podeu optar per les seves versions gratuïtes i no pagar res per als plans premium. Aquestes eines són especialment adequades per a empreses d'inici i per a empreses mitjanes.

1. HTTrack

HTTrack és un famós programa o programari per descarregar un lloc web complet. La seva interfície fàcil d'usar i moderna facilita exponencialment el treball dels usuaris. Només heu d'inserir l'URL del lloc que voleu raspar i baixar-lo per accedir fora de línia.

Podeu descarregar el lloc web complet o ressaltar diverses pàgines per obtenir-les descarregades al vostre disc dur automàticament. També heu d'especificar quantes connexions concurrents voleu obrir per a la descàrrega. Si un fitxer específic triga massa a descarregar-se, és possible cancel·lar el procés immediatament.

2. Getleft

Getleft és un programa relativament nou i modern amb moltes característiques i una interfície fàcil d'usar. Un cop descarregat i llançat, heu de prémer "Ctrl + U" per començar. Introduïu un URL i deseu els directoris. Abans de començar la descàrrega, Getleft us preguntarà quants fitxers voleu descarregar i si inclouen textos i imatges. Un cop finalitzada la baixada, també podem navegar per tot el lloc web fora de línia.

3. PageNest

Les característiques de PageNest són similars a les de Getleft i HTTrack. Heu d'introduir l'adreça del lloc web i baixar-lo al vostre disc dur. Es demana als usuaris elements essencials com el nom d'un lloc web i on s'ha de guardar. També podeu triar les opcions desitjades i ajustar-ne la configuració.

4. Cyotek WebCopy

Amb Cyotek WebCopy, heu d'utilitzar les contrasenyes predefinides per a l'autenticació. També podeu crear les regles amb aquest programa més recent i obtenir tot el lloc descarregat de manera instantània per a usos fora de línia. La mida total d'un lloc descarregat i el nombre total d'arxius es mostren a la part dreta de l'escriptori.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia no ens recomana utilitzar eines habituals com Importar. io i Kimono Labs per obtenir les dades descarregades per a usos fora de línia. En canvi, sempre recomana els contenidors de Wikipedia, ja que aquest programa garanteix resultats de qualitat. Podeu descarregar el lloc web complet en format XML, extreure dades que siguin beneficioses per al vostre lloc web o per a empreses en línia Source .

December 22, 2017