Back to Question Center
0

Tutorial des de Semalt sobre com escombrar la majoria de llocs web famosos de Wikipedia

1 answers:

Els llocs web dinàmics utilitzen robots. fitxers txt per regular i controlar qualsevol activitat de raspat. Aquests llocs estan protegits per rascades web termes i polítiques per evitar que els blocaires i els comercialitzadors freguin els seus llocs. Per als principiants, el raspat web és un procés de recopilació de dades des de llocs web i pàgines web i estalviant-lo i guardant-lo en formats llegibles.

Recuperar dades útils de llocs web dinàmics pot ser una tasca molesta. Per simplificar el procés d'extracció de dades, els administradors web utilitzen els robots per obtenir la informació necessària tan aviat com sigui possible. Els llocs dinàmics formen part de directrius 'permetre' i 'no permeten' que informin als robots on es permetrà el raspat i on no.

Scraping dels llocs més famosos de Wikipedia

Aquest tutorial cobreix un estudi de cas que va ser realitzat per Brendan Bailey a rascades de llocs d'Internet. Brendan va començar recollint una llista dels llocs més potents de Wikipedia. L'objectiu principal de Brendan era identificar llocs web oberts a l'extracció de dades web basats en el robot. regles de txt. Si aneu a rascar un lloc, consideri visitar els termes del servei del lloc web per evitar la violació de drets d'autor.

Regles de rascades de llocs dinàmics

Amb les eines d'extracció de dades web , el rastreig del lloc només és qüestió de clic. L'anàlisi detallada sobre com Brendan Bailey va classificar els llocs de Wikipedia i els criteris que va utilitzar es descriuen a continuació:

Mixta

Segons l'estudi de casos de Brendan, els llocs web més populars poden agrupar-se com Mixed. En el gràfic circular, els llocs web amb una barreja de regles representen el 69%. Els robots de Google. txt és un excel·lent exemple de robots mixtos. txt.

Completa Permetre

Completa Permetre, d'altra banda, marca el 8%. En aquest context, Permetre Completa significa que els robots del lloc. El fitxer txt proporciona accés a programes automatitzats per a raspar tot el lloc. SoundCloud és el millor exemple a seguir. Altres exemples dels llocs d'Allow Complet inclouen:

 • fc2. comv
 • popads. net
 • uol. com. br
 • livejasmin. com
 • 360. cn

No configurat

Els llocs web amb "No configurats" representaven un 11% del total presentat al gràfic. No estableix les dues coses següents: els llocs no tenen robots. El fitxer txt o els llocs no tenen regles per a "Agent d'usuari". "Exemples de llocs web on els robots. El fitxer txt és "No configurat":

 • Live. com
 • Jd. com
 • Cnzz. com

Complete Disallow

Completen els llocs de prohibició de prohibir que els programes automatitzats freguin els seus llocs. Linked In és un excel·lent exemple de llocs complets de Disallow. Altres exemples de Llocs de prohibició completa inclouen:

 • Naver. com
 • Facebook. com
 • Soso. Com
 • Taobao. com
 • T. co

El raspat web és la millor solució per extreure dades. Tanmateix, fer rastrejar alguns llocs web dinàmics us pot atreure en problemes greus. Aquest tutorial us ajudarà a comprendre més sobre els robots. arxiu txt i prevenir problemes que es puguin produir en el futur Source .

December 22, 2017