Back to Question Center
0

Semalt presenta quatre extres impressionants per explorar pàgines web

1 answers:

GitHub és un avançat scraping web ; s'utilitza principalment per als codis informàtics i ofereix les funcionalitats de gestió del codi font (SCM) als seus usuaris. Permet accedir a una gran quantitat de pàgines web i raspar-les segons les vostres necessitats. GitHub ofereix plans per a usos privats i repositoris gratuïts. Podeu realitzar diverses tasques d'extracció de dades amb aquesta eina. GitHub ha reclamat més de 40 milions de pàgines web i ha servit a gairebé 10 milions d'usuaris a tot el món.

Quatre connectors per rascar pàgines web:

1. Autoria de Google Plus:

Autoria de Google Plus és un complement de WordPress amb moltes característiques i capacitats. Amb ell, podeu fer tantes pàgines web com vulgueu. En primer lloc, heu de detectar i identificar els llocs web que voleu raspar. El següent pas és ressaltar les dades o inserir l'URL del lloc i deixar que aquest complement realitzi la seva funció. Es pot integrar amb GitHub i esborrar fins a cinc mil pàgines web en una hora, sense comprometre la qualitat. A més, aquest connector ens permet afegir imatges de perfil de G + als resultats de cerca, concedir autoria a autors diferents i confirmar la seva autenticitat. Té una interfície fàcil d'utilitzar i pot extreure dades llegibles i escalables per a vostè.

2. Retard de l'alimentació:

Retard de l'alimentació és un dels millors connectors de WordPress. És adequat per a petites i mitjanes empreses i es pot recórrer tantes pàgines web com vulgueu. A més, Feed Delay retorna contingut, ho fa rascant-lo i el publica amb l'atribució adequada, gràcies als seus robots i rastrejadors per fer-ho possible. Des del seu llançament, Feed Delay ha rebutjat més de tres milions de pàgines web, i aquest número creix dia a dia.

3. Missatge de rastreig d'alimentació:

L'extracció de dades i extracció de dades es realitza principalment amb bots o rastrejadors, sense cap tipus de supervisió dels humans. Amb el missatge Feed-Scraper, no només pots raspar les pàgines web desitjades, sinó rastrejar el teu lloc web i millorar el rànquing dels motors de cerca.Es pot integrar amb el vostre programari GitHub i és adequat per a empreses, programadors i administradors web.

4. Completa el plugin gratuït de drets d'autor

És un altre complement meravellós de WordPress que té moltes característiques. Amb drets d'autor gratuïts, podeu fer tantes pàgines web com vulgueu. Aquest complement proporciona un certificat per mostrar si algú està robant el nostre contingut. És compatible amb tots els llocs de WordPress i blocs privats i obté dades ben estructurades en molt poc temps. A més, no necessita tenir habilitats de programació o codificació i es pot beneficiar d'aquest servei en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

El desenvolupament de la plataforma GitHub va començar a l'octubre de 2007. Els projectes de GitHub es poden accedir o manipular amb la interfície de la línia de comandaments de Git. Ens permet explorar els dipòsits públics d'un lloc web i realitzar diverses tasques convenientment. Els connectors anteriors poden esborrar dades de fonts RSS, llocs de xarxes socials, news outlets, portals de viatge i blogs privats. Heu de crear un compte personal per fer-ne les dades en un format desitjable, però els registres públics es naveguen i es baixen sense cap compte Source .

December 22, 2017