Back to Question Center
0

Semalt: Els millors serveis de raspall de pantalla per a empreses

1 answers:

El rascador de pantalla és un servei avançat que ajuda a extreure dades de diferents llocs web. Bàsicament es presenta en dues edicions: raspadors de pantalla bàsics i rascadors de pantalla Professional. El rascador de pantalla bàsic és adequat per a empreses d'inici i autònom, i l'edició professional és bona per a les empreses i les millors marques. El rascador de pantalla consisteix en un servidor proxy i s'encarrega de les peticions HTTP i HTTPS. Conté els motors de seqüència incrustats i es pot utilitzar amb ColdFusion, PHP i Java. Els serveis de rascador de pantalla més famosos per a rascades de dades s'esmenten a continuació.

Rascador de dades (una extensió de Chrome):

El rascador de dades és un complet i útil programa de raspat. Es tracta principalment d'extreure informació de llistes i taules i importa les dades als formats XLS, JSON i CSV. La seva versió de pagament és adequada per a empreses, i no necessiteu cap habilitat de programació per beneficiar-se d'aquest complement. Només heu d'afegir aquest complement al vostre navegador Chrome i començar a rascar dades de les pàgines web desitjades.

Web scraper (una extensió de Firefox):

El rascador web és bo per als usuaris de Firefox i us permet crear mapes del lloc. Amb aquest servei, podeu rastrejar fàcilment el vostre lloc i millorar el rànquing del motor de cerca en molt poc temps. Només cal que afegiu aquesta extensió al Firefox i extreieu dades de llocs web dinàmics fàcilment. És un programari gratuït i adequat per a empreses d'inici.

Scrapy:

Scrapy és un altre servei de raspat de pantalla que extreu dades d'arxius PDF, llocs web, blocs privats i imatges. El converteix en un format desitjable i obté resultats nets i nets. Només heu de ressaltar les dades que voleu extreure i fer clic a l'opció "raspar" per començar. Scrapy és coneguda per la seva interfície fàcil d'usar, i podeu afegir noves columnes utilitzant JQuery i XPath. També podeu copiar o exportar les dades a Google Docs i al fitxer XSL convenientment.

Octobre: ​​

Octoparse és més conegut per la seva interfície amigable i és un potent servei de raspat de pantalla. Controla els llocs estàtics i dinàmics amb galetes, AJAX i JavaScript. Podeu descarregar fàcilment les dades al disc dur i crear diferents tasques de raspat al mateix temps. Octoparse també pot gestionar llocs protegits per contrasenya i pàgines web paginades. Podeu realitzar tasques massives amb aquest complement i obtenir la informació a través de l'API Octoparse.

Visual Scraper:

El rascador visual és un altre gran servei de raspat de pantalla amb una interfície completa de punt i clic i s'utilitza per recollir dades de diferents pàgines web. Podeu obtenir dades en temps real dels llocs web desitjats i exportar la informació extreta com a fitxers CSV, JSON, SQL i XML. És adequat per als usuaris de Windows i us permet fer rastreig de dades de fins a 40.000 pàgines web per dia. El rascador visual pot recopilar fàcilment informació de vídeos i imatges i esborra segons els vostres requisits. Aquest programa està disponible tant en versió gratuïta com en pagament i és adequat per a empreses i grans empreses.

Tots aquests serveis de raspat de pantalla obtenen dades llegibles i escalables i poden gestionar simultàniament diverses tasques, estalviant el temps i l'energia en una mesura Source .

December 22, 2017