Back to Question Center
0

Puc augmentar el meu rang de vendes d'Amazon amb l'optimització de paraules clau del backend?

1 answers:

La resposta breu és sí, és possible augmentar el rang de vendes d'Amazon amb l'optimització de paraules clau de backend. Per descomptat, quan es maneja de la manera correcta. Per això, a continuació, vaig a compartir alguns coneixements tecnològics necessaris per augmentar de manera mesurable el vostre rang de vendes d'Amazon: directament mitjançant la utilització de les vostres paraules clau principals en una secció de perfeccionament adaptat específicament a la pàgina de productes d'Amazon anomenada "termes de cerca". "D'aquesta manera, podreu obtenir una peça més gran del pastís, en comparació amb els trossos dels vostres oponents massa mandrós, sense tenir en compte aquesta oportunitat realment per a augmentar el potencial de vendes d'Amazon, gairebé sense cap mena de temps, treballs intensius. Així que, a continuació, us mostraré com estructurar i optimitzar el vostre anunci d'Amazon a través de la secció de paraules clau del darrere.

Consells per a l'optimització de les paraules clau de suport

Sabíeu que hi ha un conjunt específic de regles establert per Amazon, precisament per a la secció d'inici de sessió de la fitxa de producte? Feu tot el que estigui al seu lloc pel següent, i hi hauria una altra bona raó perquè l'A9 augmenti el rang de vendes d'Amazon.

 • Només heu d'utilitzar espais per separar cada paraula clau de la vostra secció de fons de la següent. Vull dir que no hi ha cap altre símbol, com ara comes o punt i coma, que no estiguin permesos.
 • Totes les paraules clau o frases de cerca de cua llarga s'han de formatar d'una manera clara i lògica, de manera que es mostri de manera totalment llegible.Per exemple, mentre una expressió clara com "gran catifa vermella" està bé, qualsevol cosa com "catifa vermella" mai serà bona per a la fitxa de producte.
 • Podeu utilitzar les abreviatures correctes (per exemple, noms de llibres, pel·lícules, etc.), així com qualsevol altra alternativa generalment acceptada.

Què s'hauria d'evitar

 • Pot semblar un acte genial, però assegura't que no tingueu cap informació irrellevant, inexacta o obertament enganyosa inclosa al vostre secció d'anunci de fons de "termes de paraules clau". "Vull dir que mai no hauria de publicar la vostra fitxa de producte a la categoria d'articles inexactes, utilitzar un text inadequat (fora de context), un sexe equivocat, etc.

 • Utilitzant els UPC, l'element ASIN, els noms dels productes o qualsevol altre identificador d'elements és fortament indesitjat per veure's per les paraules clau del darrere allà.
 • La creació de qualsevol contingut excessivament llarg farà més mal, en lloc d'augmentar el rang de vendes d'Amazon.
 • No es recomana utilitzar paraules subjectives com ara "sorprenent qualitat", o qualsevol altra paraula o expressió obertament promocional com "millor oferta", "baix preu".
 • El mateix passa amb qualsevol afirmació que depengui del temps, com ara "a la venda", "nou producte disponible", "accions limitades", etc.
 • Qualsevol missatge ofensiu o redacció d'un caràcter definitivament abusiu estan fortament prohibits.
 • L'ús raonable de qualsevol nom del producte mal escrit no és altra cosa que una idea realment dolenta (fins i tot si aquestes paraules o expressions mal escrites són paraules clau altament competitives).
 • Incloent qualsevol variació d'ortografia, com ara formes singulars / plurals o diferents maneres de capitalització, mai no es comptarà pel vostre avantatge Source .
December 22, 2017