Back to Question Center
0

Puc tenir un consell d'experts en la llista d'Amazon?

1 answers:

La majoria de nosaltres (per no dir a tots els experts en la llista d'Amazones) sap que aquest mercat virtual en línia és bàsicament un motor de cerca de productes gegant. I el que passa és que Amazon és probablement el lloc més gran d'aquest tipus que mai s'hagi trobat a la web. Significa que un nivell comú de competència en el mercat és realment greu i fins i tot violent allà. Per tant, com sobreviure sota un estat tan fàcil d'amenaçar amb el mercat en línia d'Amazon? Bé, crec que la clau de l'èxit comercial a Amazon es troba directament en l'optimització de la fitxa de producte per a les paraules clau de destinació adequades perquè pugueu tenir una millor exposició en línia a la cerca d'elements allà. I a continuació es mostren algunes declaracions raonables i idees intel·ligents de l'expert en la llista d'Amazon que us permetrà optimitzar la vostra pàgina a un nou nivell.

Consells i trucs d'optimització d'Amazon Listing Expert

En primer lloc, ho fem front - l'optimització de la fitxa de producte és un procés en curs que probablement mai no arribarà fins al final. Vull dir que els millors venedors d'Amazon i el càlcul comú del rànquing de productes es basen en el rendiment general del comerç, juntament amb la manera correcta d'optimitzar la fitxa de producte per a la cerca d'articles.I el que passa és que aquest càlcul de classificació inicial està constantment revisat de manera que s'actualitza per hora i reflecteix cada historial de vendes recent de tots els productes a la venda per aquí. I aquí hi ha alguns consells i trucs essencials per ser coneguts no només per tots els experts en la llista d'Amazon, sinó per tots els comerciants en línia ambiciosos que ofereixin qualsevol tipus d'articles a la venda. Per tant, aquí és el que hauria de saber sobre l'optimització de la llista de productes d'Amazon, en breu.

En general, teniu alguna cosa al voltant de 50 caràcters per omplir cadascun dels vostres cinc camps de cerca. I el més desafiant aquí és utilitzar aquests límits de caràcter amb prudència i fer tot el possible per crear tants termes únics de recerca de cua llarga com sigui possible.

Paraules de cerca individuals (No frases)

La rellevància es troba entre els factors de classificació de cerca principals coneguts per cada amazona, l'expert en la llista. Tingueu en compte, però, que un grau de la coincidència de text exacte també és un factor de classificació fort (basat en les directrius oficials de classificació d'Amazon).

Aquests són els altres factors potents (a més del concordança de consulta de text exacte) que es té en compte per l'algoritme de classificació de cerca A9:

1. història de vendes global;

2. el progrés de vendes més recent (mensual, setmanal, etc.);

3. preu i selecció de productes competitius;

4. disponibilitat actual.

Termes de cerca de cua llargues

  • No perdis el temps i l'esforç a la reutilització de termes de cerca llargs o individuals ja inclosos en el títol del producte, així com la llista de punts de bala a la pàgina del producte.
  • No dubti a considerar qualsevol sinònims adequats i diverses combinacions de paraules clau LSI, que poden ser utilitzades potencialment per molts compradors en directe que busquen el mateix producte.
  • És preferible evitar l'ús de cometes, en general perquè això reduirà la vostra durada limitada per a cada pàgina de la pàgina del producte.
  • No us molesteu amb cap peculiaritat de puntuació, singular / plural, així com variacions de redacció similarment relacionades. Amazon diu que aquests esforços podrien ser inútils, perquè el motor de cerca tracta aquestes combinacions de la mateixa manera Source .
December 22, 2017