Back to Question Center
0

Com utilitzar Amazon Marketing Services per duplicar el benefici?

1 answers:

Si veneu els vostres productes a Amazon, és probable que el vostre objectiu principal sigui presentar les vostres coses davant de la majoria dels vostres clients potencials i, en definitiva, generar més ingressos. Tot l'algorisme de rànquing d'Amazon està dissenyat per oferir als compradors els resultats de cerca més precisos en funció de les seves preferències i historial de cerca. Per tant, tot el que necessiteu és seguir les pautes d'Amazon per mostrar els vostres productes davant del vostre públic objectiu.

Independentment de les vostres estratègies actuals, mai no considerarà les vostres opcions. Afortunadament, Amazon ofereix als comerciants diversos serveis que poden simplificar els seus processos de vendes i, posteriorment, aporten més ingressos a Amazon. El programa de serveis de màrqueting d'Amazon és l'opció perfecta per als venedors d'Amazon que busquen les oportunitats d'augmentar les seves vendes i augmentar els ingressos generals dels negocis.

No obstant això, s'està plantejant si cal provar els nous serveis de màrqueting o seguir utilitzant els mètodes provats. Però, si les noves tàctiques de màrqueting apareixeran encara millor? Per tant, crec que val la pena provar els serveis de màrqueting d'Amazon per mantenir-se al TOP del joc de comerç electrònic d'Amazon. Per tant, anem a discutir els avantatges i els inconvenients de AMS per comprendre si val o no inversions.

Amazon Marketing Services: el principi de funcionament

Amazon Marketing Services (AMS) és una plataforma de publicitat per clic paga on els venedors poden aconseguir els seus productes davant del públic objectiu segons els termes de cerca, els productes, les preferències i l'historial comercial.

El programa Amazon Market Services ofereix les següents oportunitats per a les empreses:

  • pàgines d'Amazon;
  • anuncis de display de producte;
  • Anuncis de cerca de titulars;
  • Anuncis de productes patrocinats.

Al principi el programa AMS només estava disponible per a proveïdors d'Amazon. Tanmateix, les normes s'han modificat i avui en dia també està disponible per a publicar directament els titulars de comptes i representants de venedors. Tanmateix, cal esmentar que els comerciants que estiguin interessats en els serveis de màrqueting d'Amazon haurien de ser els participants de la plataforma Amazon Vendor Central. Aquests serveis de publicitat es van crear per oferir campanyes orientades i orientades per paraules clau als venedors d'Amazon. Amazon utilitza una enorme base de dades per a que coincideixi amb els compradors amb anuncis que creu que el comprador ressonarà. Amazon recopila les dades de l'experiència de compradors anteriors amb Amazon i fa un seguiment de la manera en què els compradors cerquen alguna cosa en una plataforma. Per tant, tenint en compte tots aquests aspectes, podeu obtenir els vostres anuncis davant dels vostres clients potencials que estiguin interessats en productes com el vostre.

Podeu gestionar la vostra campanya publicitària a través de la interfície d'usuari de Amazon Marketing Services. Aquesta interfície us permet fer el seguiment dels vostres ingressos i el cost per clic perquè pugueu avaluar fàcilment el rendiment de les inversions. A més, podeu fer un seguiment dels costos publicitaris de venda i comprovar si la vostra campanya publicitària és rendible o no.

No obstant això, aquest programa d'Amazon també té els seus inconvenients. La interfície d'AMS no és fàcil d'usar. Ni tan sols podeu suprimir anuncis finalitzats. A més, les actualitzacions dels informes solen funcionar molt lentament Source .

December 22, 2017