Back to Question Center
0

Semalt: Com escombrar les dades de Craigslist

1 answers:

Craigslist és probablement el lloc més difícil de rascar. Tanmateix, un raspall de dades apropiat pot fer que aquest procés sigui menys frustrant. Tot i que podeu obtenir fàcilment dades de les API d'alguns llocs, l'API de Craigslist no us permet treure dades de només lectura. En canvi, permet als usuaris publicar dades, fins i tot a granel. Tanmateix, encara podeu barallar Craigslist si seleccioneu l'eina de raspat correcta .

Escollint el rascador Craigslist correcte

El vostre objectiu és triar un rascador que us permetrà obtenir tota la informació que necessiteu. Podeu optar per un raspador de dades gratuït o un pagament.

Scrapper de dades gratuïts

Scrapy és una solució de raspall per a tots els propòsits que us ajuda a rascar Craigslist. Ofereix alguns dels millors serveis de raspat gratis, no només a Craigslist, sinó a diversos llocs. Tant si voleu realitzar tasques bàsiques o complexes, només heu de fer referència a la documentació i els tutorials de Scrapy per fer-ho.

Rascador de dades pagades

Visual Web Ripper és una poderosa eina de raspat que us permetrà barallar Craigslist. Les característiques gràfiques i els tutorials de rascador fan que sigui extremadament fàcil d'usar. El fet que Visual Web Ripper sigui relativament car és un repte per a alguns usuaris. No obstant això, s'ofereix amb actualitzacions de vida gratuïtes.

Quin rascador és el millor?

Si esteu cercant serveis de raspat de qualitat, no sortirà malament escollint cap dels raspadors anteriors.

Què passa amb els raspadors de dades dissenyats per Craigslist? Tot i que sona bé, els rascadors creats per Craigslist són limitats perquè no els podeu utilitzar en un altre lloc.

Usant Proxies

Craigslist és agressiu per detectar i aturar rascadors. Si s'adverteix, la vostra adreça IP està prohibida, podeu ocultar la vostra identitat utilitzant una adreça IP proxy. Un proxy oculta la vostra identitat i les seves accions, de manera que esborreu les dades sense advertir-les.

Com configurar els vostres proxies?

La configuració del servidor intermediari depèn del tipus de rascador que vulgueu utilitzar. Per configurar Visual Web Ripper, mira la pestanya "Proxies" i introduïu la informació necessària.

Per configurar Scrapy, heu de consultar la documentació sobre com configurar el vostre proxy. Aquesta és la norma quan s'utilitza un raspador de dades gratuït.

Desplegament del raspador

Preneu-vos el temps i assegureu-vos de configurar tot això abans d'implementar la vostra eina. Una vegada que la configuració de l'eina estigui marcada, inicieu el raspador i obtingueu totes les dades que necessiteu des de Craigslist.

Aplicació de dades Craigslist

Les dades de Craigslist es poden utilitzar de diverses maneres. Per exemple, si voleu comprar un cotxe usat, podeu rascar totes les dades dels cotxes usats per comparar els preus, etc.També podeu utilitzar les dades de Craigslist per generar clients potencials, competidors espia i molt més. Aquestes són només algunes maneres d'utilitzar dades rascades.

Comença avui

Ara ja sabeu com esborrar les dades de Craigslist. Obteniu una bona eina de raspat, i trobareu tot el que necessiteu a Craigslist Source .

December 22, 2017