Back to Question Center
0

Com convertir-se en un comerciant molt reeixit a Amazon?

1 answers:

Tots els venedors comercials en línia reeixits a Amazon haurien de prendre sempre decisions ben informades. I pel que fa a l'optimització de la fitxa de producte, executar-lo sense totes les dades de paraules clau necessàries acompanyat d'una valuosa visió competitiva, mai no obtindrà el vostre negoci d'enviament de deixis al punt de qualsevol curs positiu de l'adquisició de renda continuada. Així que, si ho desitgeu, si voleu veure's com un gran comerciant d'Amazon que es beneficia d'un flux creixent de visitants de compres, és hora d'escollir l'eina de recerca de paraules clau adequada i, finalment, obtenir una llista de productes optimitzada.

D'aquesta manera, tindreu definitivament més possibilitats d'estar al capdavant de la cerca del producte. En última instància, per augmentar el trànsit web a la vostra llista de productes d'Amazon, que potencialment es tradueix en una major taxa de conversió, alhora que dóna un impuls a la vostra promoció global de classificació en un mercat tan competitiu.

Ara què?

I a continuació us mostraré probablement una de les millors eines de paraules clau disponibles en accés obert fins ara. Tots els comerciants que venen a Amazon haurien de saber sobre això, estic segur. Tanmateix, tingueu en compte que no estic a punt de promocionar o que Déu no permeti empènyer cap tipus de programari en particular o eines de venedor d'Amazon amb finalitats comercials. Només actuant com un bon samaritano disposat i preparat per compartir alguns dels meus antics experiments d'optimització amb vostès. Si us plau, estimi i afavoreixi, la meva solució d'una finestreta única per al comerç d'Amazon: SECockpit. Finalment veiem què és.

SECockpit

És la primera eina de recerca de paraules clau que vull representar per avui. De fet, SECockpit no és només un sol cercador de paraules clau. Per ser més precís, és un servei en línia greix dissenyat no només per a Amazon, sinó per optimitzar, probablement, qualsevol anunci de productes de comerç electrònic a Internet, de manera que es pugui veure entre els millors resultats de cerca rellevants. Vull dir que aquest marc en línia molt ampli reuneix literalment tot allò que possiblement necessiteu com a comerciant intel·ligent que ven a Amazon.

Aquests són alguns dels beneficis més importants que he tingut per a la meva pròpia llista de productes:

  • configuren ràpidament una llista massiva de paraules clau potencialment guanyadores;
  • entenen les principals tendències de la cerca de compradors de cua de llargada i ajuden amb suggeriments valuosos;
  • descobrir més i millors oportunitats d'optimització, amb una visió competitiva sobre les paraules clau obtingudes directament dels principals venedors de la vostra categoria de producte o nínxol de mercat a Amazon;
  • seguiu els rànquings actuals de les paraules clau, tant el rendiment de la vostra fitxa com el millor progrés dels vostres opositors més propers, que ja estan ben classificats per a qualsevol paraula clau específica o una combinació de cua llarga específica;
  • es beneficien d'una informació analítica realment superior i no restringida, almenys durant un període de prova de 30 dies disponible en accés obert. Malauradament, per obtenir funcions avançades de forma permanent, haurà de passar el procediment de subscripció i, per descomptat, pagar un efectiu mensual Source .
December 22, 2017