Back to Question Center
0

Semalt explica per què Mozenda es considera una de les millors eines de raspat de dades

1 answers:

El rastreig de dades és el procés de recollida de dades d'un determinat domini per organitzar-lo en el formats parsables com XML, CSV o TSV. Aquest procés difereix de l'extracció de dades, ja que l'extracció es realitza normalment recopilant dades de diversos dominis.

La demanda de serveis de raspat de dades augmenta dràsticament a causa dels nombrosos beneficis. És per això que s'han desenvolupat moltes eines per obtenir informació de la web. Malauradament, la majoria de les eines no són perfectes i tenen molts inconvenients. No obstant això, hi ha una eina amb funcions més avançades, i això és Mozenda.

Beneficis del raspat de dades

Mozenda pot recopilar informació de contacte d'organitzacions i particulars. El rastreig d'informació de contacte és necessari per als proveïdors de vendes i proveïdors de serveis de vendes a tot el món. Amb el desenvolupament de tecnologia de raspat web , s'ha convertit en molt fàcil de cercar persones i organitzacions per oferir els vostres serveis i productes a.

L'accés fàcil a qualsevol informació de contacte ha facilitat la compilació de llistes de correu, llistes de correu electrònic i fins i tot llistes de trucades. A més de la prestació esmentada anteriorment, hi ha altres motius per regularment la informació:

1. Recerca competitiva: Les empreses extreuen dades per diverses raons competitives. Per exemple, és possible que les empreses vulguin conèixer els preus que els seus competidors ofereixen per a determinats productes i serveis.

2. Geotargeting i agrupació: Les dades es raspaden per obtenir un perfil adequat. Permet a les empreses dirigir campanyes de màrqueting basades en la ubicació i, per tant, augmentar l'eficàcia dels seus esforços de màrqueting. Per exemple, una empresa que dirigeix ​​un spa a Dayton, Ohio només hauria d'enviar missatges de màrqueting als residents de Dayton. Enviar-los als residents de Cincinnati no serà eficient perquè no és probable que ningú viatgi tan lluny com per obtenir alguns serveis de spa.

3. Campanyes de màrqueting: Com es va esmentar anteriorment, cal tenir accés a la informació per construir una base de dades d'un públic objectiu.

4. Creació de directoris: Per exemple, si una empresa necessita utilitzar els serveis d'un advocat, ha de consultar els directoris dels advocats per obtenir els contactes d'alguns advocats que es troben a la mateixa ciutat.

5. Avaluació d'individus i organitzacions empresarials: Quan busqueu un soci comercial o un proveïdor de serveis, l'extracció de dades ajuda a una empresa a avaluar els seus possibles socis. Si podeu obtenir informació sobre una empresa o un individu, podeu avaluar-los en absència.

Per què Mozenda

El programari de Mozenda pot extreure les dades que necessiteu periòdicament o sota demanda. Està dissenyat per fer que els usuaris aprenguin habilitats de rascades web molt ràpidament. Mozenda utilitza la tecnologia de representació del navegador que fa que imiti a un usuari humà real.

 • El programari pot manejar fàcilment JavaScript i Ajax
 • Podeu navegar fàcilment a través de pàgines web profundes
 • .
 • Els avantatges de simular un usuari són:
  • . ) Carrega i navega per les pàgines com ho fa un navegador

  A més de poder imitar els usuaris, Mozenda compta amb el suport d'una gran assistència tècnica de 24 hores al dia, i el seu paquet inclou alguns breus tutorials per als usuaris per aprendre a utilitzar l'eina correctament. Els breus vídeos tutorials són:

  • Com capturar text. Això només porta 43 segons
  • Com carregar la pàgina següent de resultats. Es triga un minut i 58 segons
  • Com programar un programa per executar-se regularment. La durada d'aquest és un minut i 8 segons
  • Com combinar les dades de dos camps. Es triga tan sols 1 minut i 16 segons

  . En conclusió, tot i que Mozenda té nombroses funcions, la raó més important que hauria de provar és la seva capacitat de raspar llocs web dinàmics Source .

 • December 22, 2017