Back to Question Center
0

Semalt: Utilització de Python per desplaçar els llocs web

1 answers:

El raspat web també es defineix com l'extracció de dades web és un procés d'obtenció de dades des de la web i exportar les dades en formats utilitzables. En la majoria dels casos, aquesta tècnica és utilitzada pels administradors web per extreure grans quantitats de dades valuoses de pàgines web, on les dades esborrades es guarden a Microsoft Excel o arxiu local.

Com esbrinar un lloc web amb Python

Per als principiants, Python és un dels llenguatges de programació més utilitzats que fa èmfasi en la llegibilitat del codi. Actualment, Python funciona com Python 2 i Python 3. Aquest llenguatge de programació inclou gestió de memòria automatitzada i sistema de tipus dinàmic. Ara, el llenguatge de programació Python també inclou un desenvolupament basat en la comunitat.

Per què Python?

Obtenir dades de llocs web dinàmics que requereixen l'inici de sessió ha estat un repte important per a molts administradors web. En aquest tutorial de raspat, aprendrà com esborrar un lloc que requereix una autorització d'inici de sessió amb Python. Aquí teniu una guia pas a pas que us permetrà completar el procés de raspat de manera eficient.

Pas 1: Estudiant lloc web

Per extreure dades de llocs web dinàmics que requereixen una autorització d'inici de sessió, heu d'organitzar els detalls necessaris.

Per començar, feu clic amb el botó dret a "Nom d'usuari" i seleccioneu l'opció "Inspeccionar l'element". "Nom d'usuari" serà la clau.

Feu clic amb el botó dret a la icona "Contrasenya" i seleccioneu "Inspeccionar element".

Cerca "authentication_token" sota la font de la pàgina. Permet que la vostra etiqueta d'entrada oculta sigui el vostre valor. Tanmateix, és important tenir en compte que diferents llocs web utilitzen etiquetes d'entrada ocultes diferents.

Alguns llocs web utilitzen un formulari d'inici de sessió senzill, mentre que altres prenen formularis complicats. En el cas que esteu treballant en llocs estàtics que utilitzen estructures complicades, comproveu el registre de sol·licituds del vostre navegador i marqueu els valors i claus importants que s'utilitzaran per iniciar sessió en un lloc web.

Pas 2: Realització d'inici de sessió al vostre lloc

En aquest pas, creeu un objecte de sessió que us permetrà continuar la sessió d'inici de sessió segons totes les vostres sol·licituds. El segon a tenir en compte és extreure la "token csrf" de la vostra pàgina web de destinació. El testimoni us ajudarà durant l'inici de sessió. En aquest cas, utilitzeu XPath i lxml per recuperar el token. Realitzeu una fase d'inici de sessió enviant una sol·licitud a l'URL d'inici de sessió.

Pas 3: Scraping Data

Ara podeu extreure dades del vostre lloc d'arribada. Utilitzeu XPath per identificar l'element objectiu i produir els resultats. Per validar els resultats, marqueu el formulari de codi de l'estat de sortida cada resultat de les sol·licituds. Tanmateix, la verificació dels resultats no us informa si la fase d'inici de sessió ha tingut èxit, però actua com a indicador.

Per raspallar experts, és important tenir en compte que els valors de retorn de les avaluacions XPath varien. Els resultats depenen de l'expressió XPath executada per l'usuari final. El coneixement de l'ús d'expressions regulars en XPath i la generació d'expressions XPath us ajudaran a extreure dades de llocs que requereixin l'autorització d'inici de sessió.

Amb Python, no necessiteu un pla de còpia de seguretat personalitzat ni preocupis pel bloqueig del disc dur. Python extreu de manera eficient dades de llocs estàtics i dinàmics que requereixen l'autorització d'inici de sessió per accedir al contingut. Feu la vostra rastreig web al següent nivell instal·lant la versió de Python a l'ordinador Source .

December 22, 2017