Back to Question Center
0

Com classificar els productes a Amazon des del principi?

1 answers:

Tot venedor novell hauria de saber classificar els productes a Amazon des del primer dia de venda allà. I per classificar-se bé en aquest mercat realment amontonable, cada venedor hauria d'adaptar-se a un algoritme de cerca en constant evolució (també conegut com A9). No obstant això, hi ha un conjunt bàsic de normes vigents per al moment en què es pot beneficiar, sobretot si és nou a l'optimització d'Amazon. Així que, a continuació, us mostraré com classificar productes a Amazon com a professional, sense tenir en compte si ja heu tingut alguna experiència en aquest camp o no. Bé, aprofundim en la qüestió a través d'una guia senzilla i senzilla pas a pas.

Com classificar productes a Amazon

Primer pas: identificar les seves paraules clau guanyadores potencialment

Per orientar la major part del públic potencial del mercat, haureu de preparar el conjunt principal de paraules clau amb millors resultats i expressions de productes de cua llarga pertinents per al vostre article o categoria. El que passa és que haureu de localitzar aquells amb els volums de cerca més elevats, ja que els vostres resultats reals de vendes estan apostant principalment per ells. La manera més senzilla d'entendre com classificar productes a Amazon per les paraules clau correctes és visitar la vostra pestanya personal amb les paraules clau centrals del venedor. D'aquesta manera, obtindreu una gran imatge de la vostra llista principal de paraules clau objectiu que voleu refinar una mica més endavant.

Pas dos: refineu la vostra llista de verificació final amb paraules clau

Una vegada que tingueu en comprensió general dels vostres termes de cerca primaris i intents de compres generals, és hora d'afinar la vostra llista principal. Vull dir que heu d'excloure totes les paraules clau que no siguin tan prometedores i les expressions de cua llarga per mantenir només les que guanyen el premi. Aquí teniu una bona eina de paraules clau per tenir un kickstart amb. No dubteu a provar-lo immediatament, principalment perquè tenia un efecte provat per l'ús de la meva pròpia optimització d'anuncis de productes a Amazon.

Sonar - és una eina de recerca de paraules clau gratuïta dissenyada específicament per als venedors de comerç electrònic. Sónar us pot ajudar a comprendre com classificar els productes a Amazon recolzant l'optimització de la fitxa de producte amb totes les paraules clau valuoses que probablement necessitareu classificar per. Tot el que necessiteu aquí és omplir la vostra paraula clau principal objectiu i obtenir automàticament tot el que calgui perquè sigui la millor implementació a la pràctica, com ara els volums de cerca estimats, les referències bàsiques de les paraules clau, la tendència actual dels compradors actius que utilitzen els compradors actius a Amazon i els valuosos suggeriments de paraules clau tirat directament dels venedors amb major rendiment que operen allà.

Pas tres: donar un impuls a la seva taxa de conversió

Tenint en compte que la conversió mitjana calculada per a la pàgina principal d'Amazon s'estima en aproximadament un 13% haureu d'obtenir un percentatge de clics elevat per a la vostra fitxa de producte, de manera que el rànquing de cerca del producte comença a créixer també. Aquests són alguns consells bàsics per començar a transformar més clients potencials en els compradors reals:

  • Creeu una descripció del producte atractiva i rica amb les vostres paraules clau guanyadores perquè no hi hagi preguntes per al client llegint-ho.
  • Afegiu només imatges netes i nítides d'alta qualitat, gràfics il·lustratius, vídeos i qualsevol altre mitjà atractiu de contingut visual que us ajudi a obtenir millors descripcions de productes.Suggeriment: idealment, haureu de permetre una opció de zoom per al vostre conjunt d'imatges de producte: sempre paga, segurament.
  • Marqueu clarament el que fa que el vostre producte sigui extraordinari. Si és possible, feu tot el possible per incloure tantes revisions de productes de tercers com puguis. Per fi, no dubti a executar un dur procés de proves A / B per comprovar les diferents opcions de rendiment i entendre què funciona bé per a vostè, i el que probablement s'hauria de tornar a treballar o almenys posar en espera per a futures referències Source .
December 22, 2017