Back to Question Center
0

Top vuit avantatges d'utilitzar GitHub - Semalt Expert

1 answers:

Si sou programador o programador, heu d'haver escoltat sobre GitHub. Aquest servei d'allotjament té funcions extraordinàries, com ara eines per a la gestió de tasques i una interfície gràfica basada en web.

allotja els projectes de codi font en diversos llenguatges de programació i fa un seguiment dels canvis realitzats en iteracions. També posseeix funcions de col·laboració com wikis i seguiment d'errors. Els principals avantatges d'utilitzar GitHub es discuteixen a continuació.

1. Diferents plans disponibles:

GitHub ofereix plans bàsics i avançats i és adequat per a professionals i no professionals. Podeu triar un pla basat en els vostres requisits i allotjar còmodament diferents projectes de programari de codi obert. GitHub afirma tenir més de 15 milions d'usuaris actius a tot el món i més de 55 milions de dipòsits, convertint-la en una de les plataformes més grans de sempre.

2. Documentació:

Amb GitHub, podeu emprendre diferents projectes de codi obert com ara documentació en profunditat i obtenir comentaris dels experts. Aquest programa us permet analitzar la qualitat del vostre contingut rascat.

3. Mostra el teu treball:

Vols mostrar el teu treball i atraure més clients? GitHub és l'eina més fiable i millor en aquest sentit; amb ell, els desenvolupadors poden mostrar el seu treball i participar amb més i més reclutadors o clients de tot el món.

4. Creeu el compte fàcilment:

Si voleu beneficiar-se de GitHub, haureu de crear un compte. Tanmateix, els repositoris públics es poden descarregar i navegar sense un compte. Com a usuari registrat, podràs gestionar, discutir i crear diferents repositoris, enviar les teves contribucions i revisar els canvis de codi.

5. Funcions de xarxes socials:

GitHub proporciona funcions de xarxes socials, com ara wikis, seguidors, agrada, accions, comentaris i feeds.El seu gràfic de xarxa social particular us ajuda a mostrar el vostre treball i us manté actualitzat sobre els temes de tendència.

6. Marcat:

Markdown ens permet utilitzar un editor de text senzill per editar o escriure documents diferents. A diferència d'altres eines habituals, no només formata el vostre contingut en forma organitzada, sinó que també el desa a la seva pròpia base de dades per a usos fora de línia.

7. Seguiment dels canvis en diferents versions:

Quan hi participen persones diferents en el projecte, és possible que no sigui fàcil fer un seguiment de tot. Però amb GitHub, podeu fer un seguiment dels canvis i mantenir registres de revisions. Aquest programari funciona exactament com Google Drive i Microsoft Word; amb GitHub, podeu accedir a diferents versions d'un fitxer i no necessiteu aprendre cap llenguatge de programació avançat.

8. Compatible amb diferents plataformes:

Una de les característiques més distintives de GitHub és que és compatible amb Google Cloud i Amazon. A més, aquest programari destaca la sintaxi en més de 150 llenguatges de programació i simplifica el vostre treball Source .

December 22, 2017