Back to Question Center
0

Quins són els principals factors que ha tingut en compte l'algorisme de rànquing d'Amazon?

1 answers:

Si esteu executant el vostre negoci de comerç electrònic a Amazon, ha d'estar familiaritzat amb el concepte original de Search Engine Optimization (SEO). Sembla que no és cap problema, però tots els principals cercadors (com Google, Yahoo, Bing, etc.) té el seu propi algorisme de rànquing. Tanmateix, massa empresaris en línia que venen allà encara no saben la mateixa existència de l'algorisme de classificació d'Amazon. Per aquest motiu, a continuació, us mostraré els principals factors que està apostant per l'algoritme de rànquing d'Amazon, amb els elements primaris de l'optimització de la fitxa de producte per seccions. D'aquesta manera, comprendràs com crear un contingut de qualitat per a la pàgina del producte. Finalment, per trobar les ofertes de productes a la part superior de la cerca d'Amazon llistada entre els articles més venuts.

Factors de SEO en la web per a l'algoritme de classificació d'Amazon

Aquests són els factors bàsics que es troben a la pàgina del producte que determinen el rànquing de cerca d'Amazon. Conèixer-los tots us ajudarà a entendre exactament què s'hauria de fer amb l'optimització de la fitxa de producte per obtenir el màxim rendiment de venda i la vostra visibilitat en línia millorada a un títol definitivament nou.

Títol del producte

El títol del producte és la primera secció de la vostra pàgina de productes d'Amazon que porta la importància preeminent per a SEO allà. Igual que en el cas dels motors de cerca estàndard, l'algorisme de rànquing d'Amazon es veu molt afectat per l'etiqueta del títol principal. D'aquesta manera, teniu a la vostra disposició fins a 500 caràcters per utilitzar les vostres millors paraules clau orientades de manera precisa i les combinacions principals de cerca de cua llarga per a l'exposició màxima a la cerca en línia allà.

Punts de bala

És la següent secció de la pàgina del producte que es troba just a sota del títol del producte. Encara que no hi ha proves oficials per provar aquest fet, però els punts de bala poden tenir un gran efecte en el progrés de la conversió. Servint com a resum net i clar del vostre producte, els punts de bala també són un gran lloc per incorporar algunes de les vostres paraules clau principals que posseeixen el vostre producte a la venda dels seus millors costats.

Descripció del producte

L'última secció de la pàgina d'Amazones visible per al visitant és la descripció del producte. De fet, és una versió més estesa de la llista de bales. A més, segons l'algorisme de rànquing d'Amazon, aquesta secció és tècnicament innecessària, almenys per a finalitats d'experiència directa de l'usuari. No obstant això, tenir una descripció completa del producte encara és molt important. Per descomptat, si voleu classificar bé a Amazon.

Paraules clau de suport

Aquesta secció de paraules clau i termes de cerca no és visible per als visitants. Però aquesta secció està destinada específicament a portar la resta de paraules clau rellevants, només per a finalitats de classificació. D'aquesta manera, recordeu que les paraules clau de l'amfitrió d'Amazon són el millor lloc per posar totes les vostres paraules clau d'orientació que encara no s'han col·locat al títol del producte o a la descripció del producte. MAybe tindrà una oportunitat raonable de tornar en algun moment i fer una revisió perquè una part de les paraules clau de la part posterior més adequades substitueixin amb èxit a menys resultats en el títol del producte, la descripció o la llista de punts Source .


December 22, 2017