Back to Question Center
0

Com construeix Google els seus rascadors web? - Resposta Semalt

1 answers:

El rascades web s'ha convertit en una activitat indispensable en totes les organitzacions a causa dels nombrosos beneficis. Tot i que pràcticament totes les empreses es beneficien d'ell, el beneficiari més significatiu de web scraping és Google.

Les eines de raspat web de Google es poden agrupar en 3 categories principals, i són:

1. Google Crawlers

Els rastrejadors de Google també es coneixen com bots de Google. S'utilitzen per raspar el contingut de totes les pàgines de la web. Hi ha milers de milions de pàgines web a la xarxa i centenars s'estan allotjant cada minut, de manera que els robots de Google han de rastrejar totes les pàgines web tan aviat com sigui possible.

Aquests bots s'executen en determinats algoritmes per determinar els llocs a rastrejar i les pàgines web per fer-les rastrejar. Comencen des d'una llista d'URL generats a partir de processos de rastreig anteriors. Segons els seus algorismes, aquests robots detecten els enllaços de cada pàgina a mesura que rastregen i afegeixen els enllaços a la llista de pàgines a rastrejar. Mentre rastreja la web, prenen nota de llocs nous i d'actualitzacions.

Per corregir un error equivocat, els robots de Google no tenen la possibilitat de classificar llocs web. Aquesta és la funció de l'índex de Google. Els bots només tenen a veure amb accedir a les pàgines web en el menor temps possible. Al finalitzar els processos de rastreig, Google bots transfereix tot el contingut recopilat de pàgines web a l'índex de Google.

2. Índex de Google

L'índex de Google rep el contingut de tots els scraped dels bots de Google i l'utilitza per classificar les pàgines web que han estat rascades.L'índex de Google realitza aquesta funció segons el seu algoritme. Com es va esmentar anteriorment, l'índex de Google classifica els llocs web i envia les files per cercar servidors de resultats. Els llocs web amb rangs més alts per a un nínxol particular apareixen primer a les pàgines de resultats de la cerca dins d'aquest nínxol. És tan simple com això.

3. Servidors de resultats de cerca de Google

Quan un usuari cerca cerques de paraules clau, les pàgines web més rellevants es serveixen o es tornen en l'ordre de la seva rellevància.Encara que el rang s'utilitza per determinar la rellevància d'un lloc web a les paraules clau cercades, no és l'únic factor utilitzat per determinar la rellevància. Hi ha altres factors que s'utilitzen per determinar la rellevància de les pàgines web.

Cadascun dels enllaços d'una pàgina d'altres llocs augmenta el rang i la rellevància de la pàgina. No obstant això, tots els enllaços no són iguals. Els enllaços més valuosos són els que es reben per la qualitat del contingut de la pàgina.

Abans d'ara, la quantitat de vegades que una determinada paraula clau apareixia en una pàgina web usada per augmentar el rang de la pàgina. No obstant això, ja no ho fa. El que ara importa a Google és la qualitat del contingut. El contingut està pensat per ser llegit, i els lectors només se senten atrets per la qualitat del contingut i no per l'aparença de moltes paraules clau. Per tant, la pàgina més rellevant per a cada consulta ha de tenir el rang més alt i aparèixer primer en els resultats d'aquesta consulta. Si no, Google perdrà la seva credibilitat.

Com a conclusió, un fet important per eliminar aquest article és que sense rascades web, Google i altres motors de cerca no tornaran cap resultat Source .

December 22, 2017