Back to Question Center
0

Principals avantatges del contingut d'escombraries segons l'expert Semalt

1 answers:

El contingut arrugat és el contingut que extreu d'altres llocs web i que s'utilitza als nostres propis llocs. o bloc. Google, Bing i Yahoo depèn de rascadors de contingut i rastrejadors web per classificar diferents llocs web. Aquestes eines ajuden a créixer empreses i són adequades tant per a programadors com per a programadors no programadors. Les petites i grans empreses barregen els continguts amb regularitat i el guarden a bases de dades específiques. Els principals avantatges d'aquesta tècnica es descriuen a continuació:

1. Adequat per a empreses:

Yelp, TripAdvisor, Zomato, Better Business Bureau, Amazon, Google, Trustpilot i altres empreses utilitzen contingut rascat de forma regular. Depenen de diferents recol·lectors web degut a la seva legitimitat i precisió. Diverses marques recorren a llocs de xarxes socials per promocionar els seus productes i serveis. Si extreu descripcions de productes i imatges de llocs de comerç electrònic i xarxes de xarxes socials, obtindreu millors possibilitats de fer créixer el vostre negoci. Els administradors web i els programadors també esborranys dels perfils de LinkedIn i estalvien informació per a l'ús fora de línia.

2. Diferents serveis i productes:

En aquests dies, tothom prefereix comprar productes i serveis d'Alibaba, eBay i Amazon. Com a administrador web, podeu agrupar directoris diferents i obtenir informació útil per vosaltres mateixos. Una vegada que el contingut s'hagi desat, podeu comparar fàcilment els detalls del producte, la informació de preus i les imatges. Ajuda a millorar la qualitat dels vostres productes i serveis. Si esteu executant una agència d'automoció i voleu orientar-vos a un gran nombre de clients, haureu d'esborrar contingut de diferents llocs i comparar la informació de preus dels vehicles.Per exemple, Uber i Careem depenen del contingut extret per augmentar els seus negocis. Proporcionen informació sobre els seus conductors, vehicles i informació de preus. Aquestes empreses tendeixen a satisfer les nostres expectatives oferint serveis fiables.

3. Rastreig de continguts i recerca:

Els estudiants, els estudiosos, els científics, els metges i els astròlegs necessiten un contingut fracassat per fer els seus treballs. Recopilen informació sobre temes específics de milers de llocs web. Milions d'articles es publiquen cada dia, i ajuden a ampliar l'àmbit de la recerca. Podeu refinar fàcilment la cerca i estalviar temps i diners mentre feu les vostres tasques.

4. Una planificació financera adequada:

El contingut està fracassat per a una bona planificació financera. Podeu extreure dades sobre la borsa, les propietats d'inversió, les tendències actuals i les expectatives de la indústria. Importació. io i Octoparse ajuden a recollir dades útils d'Internet i fer-les rascades segons els vostres requisits.

5. Compra i lloguer:

Si voleu comprar o llogar alguna cosa, necessiteu rascar contingut i comprendre els pros i els contres de l'agència immobiliària. Podeu crear conjunts de dades fàcilment, preparar llistes d'agents i obtenir informació sobre una propietat específica. De la mateixa manera, si voleu vendre alguna cosa, haureu de recollir dades de raspall sobre edificis i ciutats.

Conclusió

Una eina de raspat extreu dades útils de diferents llocs web, arregla els errors ortogràfics i gramaticals i realitza diverses tasques. Els administradors web i els programadors mostren els canals RSS i Twitter s'alimenta dels seus llocs web. És una bona manera d'involucrar més i més lectors, però mostrar massa informació podria fer malbé el rànquing del vostre lloc. Per tant, hauríeu de mostrar únicament contingut útil i precís Source .

December 22, 2017