Back to Question Center
0

Semalt: Extractor de dades web: una aplicació perfecta per als venedors digitals

1 answers:

Els venedors digitals anuncien principalment les seves marques, productes o serveis a través de xarxes socials, correus electrònics i altres plataformes. Utilitzen tecnologies digitals, com ara publicitat, màrqueting per correu electrònic i màrqueting telefònic per conèixer nous clients a tot el món. Un comerciant digital realitza les seves tasques en línia i realitza diàriament diversos projectes de rascatge de dades . Web Data Extractor ajuda als comercialitzadors digitals a promocionar i comercialitzar les seves marques. A més, aquesta eina ajuda a generar més clients potencials a Internet.

Perfecte per als empresaris:

El màrqueting digital i el raspat web han canviat la manera en què les empreses i les marques promocionen els seus productes i serveis. Amb Web Data Extractor, no només podeu orientar un gran nombre de clients, sinó també incorporar plans i estratègies avançades de màrqueting. Podeu tastar tantes pàgines web en una hora com vulgueu i així augmentar el vostre negoci.

Eina d'ús fàcil:

És segur mencionar que Web Data Extractor és un servei fàcil d'usar. Us ajuda a millorar les vostres tècniques de màrqueting digital com ara SEO, SEM, comercialització de continguts, automatització de continguts, màrqueting d'influents, màrqueting orientat a dades i publicitat de display. El Data Web Extractor ha reclamat fer servir milions de pàgines web fins ara, i els analistes de dades utilitzen principalment aquesta eina per extreure informació de llocs web dinàmics i de comerç electrònic. Podeu esbrinar el lloc web complet o parcial amb aquest servei i realitzar les vostres tasques de màrqueting digital d'una manera millor.

Bé per als llocs de les xarxes socials:

Amb Web Data Extractor, podeu rascar llocs web de xarxes socials com YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+ fàcilment. També podeu separar les dades dels fòrums de discussió, revisar llocs web i punts de venda com BBC i CNN. Amb les eines de raspat de dades normals, és possible que no pugueu extreure dades de CNN i BBC; però Web Data Extractor realitza múltiples tasques i pot recopilar, organitzar i extreure informació d'aquests llocs d'acord amb els vostres requisits.

Diverses versions:

Una de les característiques més distintives de Web Data Extractor és que està disponible en múltiples versions: Versió Elite, versió gratuïta i versió professional. La seva versió gratuïta és adequada per a autònoms, petites empreses i no programadors. Les versions elites i professionals són bones per a empreses, màrqueting digital i programadors. Amb Web Data Extractor, podeu recuperar informació i raspar descripcions i imatges del producte convenientment.

No es necessita manteniment:

A diferència d'altres rascadors de dades normals i rastrejadors web, Web Data Extractor no requereix manteniment. A més, no necessita tenir habilitats de codificació avançades per utilitzar aquesta eina. Si no vau aprendre Python, C ++, BeautifulSoup i Ruby, encara podeu obtenir beneficis de Web Data Extractor i gaudir de les seves funcions bàsiques i avançades.Aquesta eina no només esborrarà les dades per a vosaltres, sinó també organitzar-les en funció de les vostres paraules clau de cua curta i de cua llarga. A més, publica automàticament el vostre contingut web i soluciona tots els errors menors de les vostres dades, estalviant-vos el temps i l'energia.

Validació d'adreces i protecció contra correu brossa:

Web Data Extractor valida les adreces de correu electrònic per a vostè, oferint-li una llista completa dels seus clients en forma organitzada. A més, aquest servei protegeix contra el correu brossa i evita que els pirates informàtics o els spammers accedeixin al vostre contingut web Source .

December 22, 2017