Back to Question Center
0

Per què utilitzar fulles de Google com un rascador web bàsic? - Resposta Semalt

1 answers:

Google Docs o fulles de Google són programari basat en web. Aquestes aplicacions són compatibles amb diversos formats de Microsoft Office i ajuden a raspar pàgines web de manera convenient. Podeu utilitzar fulles de Google per crear i editar fitxers a la xarxa i obtenir dades en temps real. Fulls de càlcul de Google i Google Docs han rebut un ampli elogi per la seva senzillesa, actualitzacions freqüents de productes i resultats fiables. Si esteu buscant construir un rascador web a Fulls de càlcul de Google, heu de seguir uns senzills passos.

Pas 1:

El primer pas és copiar l'URL del full de càlcul.

Pas 2:

En el segon pas, aneu al lloc, passeu el cursor per sobre de la línia periòdica de l'escriptor i feu clic amb el botó dret del ratolí per obrir el menú.

Pas 3:

En tercer lloc, feu clic a l'opció Element Inspeccionar. Mostrarà una finestra d'inspecció a l'instant on podeu inspeccionar els elements HTML.

Pas 4:

El següent pas és inserir un codi concret a la finestra de la consola del desenvolupador. També podeu utilitzar les funcions Import-XML de Fulls de càlcul de Google per fer el vostre treball.

Principals avantatges de Fulls de càlcul de Google:

1. Tecles de drecera

Hi ha diferents tecles de drecera per facilitar el vostre treball. Amb Fulls de càlcul de Google, podeu memoritzar fàcilment alguns accessos directes i realitzar diverses tasques a l'instant. Per exemple, Ctrl + C s'utilitza per copiar text des de diferents pàgines web i Ctrl + V s'utilitza per enganxar aquest text en un document simple.

2. Formularis i enquestes

Podeu crear formularis i enquestes en línia amb Fulls de càlcul de Google. És útil per als webmasters i autònoms que volen rebre comentaris dels seus clients.

3. Raspeu i deseu contingut web

Un dels principals avantatges de Fulls de càlcul de Google és que podeu raspar contingut web fàcilment. És adequat per a empreses i programadors i els ajuda a guardar contingut web en un format llegible i escalable. Podeu descarregar els fitxers directament al vostre disc dur per a usos fora de línia.

4. Compatibilitat

Fulls de càlcul de Google són compatibles amb tots els sistemes operatius i equips informàtics i mòbils. Podeu integrar-los amb el vostre compte de Gmail i baixar-los i desar tants fitxers com vulgueu. Fulls de càlcul de Google són perfectes per als venedors digitals i els ajuden a realitzar diverses tasques.

5. Xat durant l'edició

La possibilitat de col·laborar amb amics és un avantatge principal de Fulls de càlcul de Google. Podeu xatejar amb els amics mentre visualitzeu els vostres documents web o arrossegar contingut a la xarxa. També podeu posar-vos en contacte amb els vostres clients i mostrar-los. Per fer-ho, heu de fer clic a la fletxa a la secció de xat i gaudir de les converses en temps real.

6. Gadgets de fulles de Google

Hi ha una gran quantitat d'aparells a la Galería de gadget d'API de Google Visualization. Podeu descarregar tants gadgets com sigui possible i realitzar les vostres tasques. És vostè un banquer o comerciant d'inversions? Google Finance ajudarà a realitzar tasques diferents a la xarxa. Podeu fer un seguiment de les inversions actuals i revisar les dades històriques. Amb Google Spreadsheets, podeu veure i obrir qualsevol fitxer inclòs. xls, doc,. odt,. xlsx, ppt i altres Source .

December 22, 2017